Tudunk egy óriási spoilert a Szex és New York folytatásáról

2021. november 10.
A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek...

sarah-jessica-parker-jon-tenney

Igen, jól látod. Az ott még véletlenül sem Chris Noth, azaz Mr. Big. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Szex és New York folytatásaként készülő And Just Like That című sorozatban Carrie Bradshaw-ra egy új szerelem fog rátalálni.

sarah-jessica-parker-jon-tenney

Ezek a fotók október végén készültek a sorozat forgatása során, Sarah Jessica Parker oldalán pedig az 59 éves Jon Tenney látható. A színész által játszott karakterről jelenleg még nem sok mindent lehet tudni.

sarah-jessica-parker-jon-tenney

Tenney az elmúlt hetekben több jelenetet is forgatott Parkerrel, a kapcsolatuk tehát jó eséllyel több lesz, mint egy futókaland.

sarah-jessica-parker-jon-tenney

És hogy hol van mindeközben Carrie férje, Mr. Big? Nos, ez egy jó kérdés. Ahogy korábban mi is megírtuk, a házasságuk sorsával kapcsolatban többféle teória és pletyka is kering. Az egyik elmélet szerint Carrie és Big el fognak válni, egy másik sokkal tragikusabb elképzelés szerint viszont Mr. Big meg fog halni…

Érdekesség, hogy a folytatás bejelentése óta keringenek pletykák arról, miszerint az And Just Like That legelső epizódjában egy nagyon fontos karaktert meg fognak ölni. A rajongók pedig egyre biztosabbnak gondolják azt a teóriát, hogy ez a valaki Mr. Big lesz, és Chris Noth – akiről eleinte az a hír járta, hogy vissza sem fog tér a sorozatba – csak egy rövid ideig lesz látható a képernyőn.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!