Megszületett Christina Ricci gyermeke

2021. december 10.
Két hónappal azután, hogy Christina Ricci bejelentette, házasságot köt Mark Hamptonnal, megszületett a pár első közös gyermeke.

A sztárfodrász Mark Hampton és az Addams Family sztárja nem titkolózik első közös gyermekével kapcsolatban. Christina Ricci nemcsak fotót mutatott a babáról Instagramján, de azt is elárulta, hogy lányuk a Cleopatra Ricci Hampton nevet kapta. „Felrobbant a szívem” – írta az újszülött fotója mellé a boldog apuka, hozzátéve, hogy a színésznő és a baba is remekül van, pihennek az eseménydús reggel után. 

christina-ricci-gyerek-szules

Augusztusban egy ultrahangképpel jelentette be Christina Ricci, hogy gyermeket vár, amit megosztott Mark Hampton is, ám a szülők akkor még azt sem hozták nyilvánosságra, hogy egyáltalán egy párt alkotnak. Végül október elején egyszerűen azt jelentették be, hogy összeházasodtak. 

A pletykák már nyár eleje óta keringtek arról, hogy valami lehet Ricci és Hampton között, miután a színésznő felköszöntötte a férfit. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Természetesen a híres barátok és ismerősök is sorra gratulálnak a kislány fotója alatt, Kelly Ripa és Kat Dennings egyaránt gratulált.

Christina Riccinek már van egy 7 éves fia, Freddie, akinek volt férje, James Heerdegen az édesapja. A színésznő és exférje 2020 júliusában váltak el hivatalosan, a válási papírokban a színésznő családon belüli erőszakra és kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!