Christina Ricci bejelentette, hogy terhes, majd gyorsan hozzáment a fodrászához

2021. október 14.
Eléggé felpörögtek az események Christina Ricci körül. Nemrég bejelentette, hogy gyermeket vár, majd nem sokkal ezután már arról érkeztek a képek közösségi oldalán, hogy hozzá is ment gyermeke apjához.

Izgatottan jelentette be a várandós Christina Ricci Instagramján, hogy hozzáment fodrászához, Marc Hamptonhoz, aki egyben a gyermeke apja is. A 41 éves színésznő és 37 éves párja egyaránt fehér ruhát viseltek, miközben a látványos virágkompozíció előtt pózoltak a fotókhoz. 

christina-ricci-terhesseg-hazassag

Rengeteg híresség gratulált az örömteli hírhez Riccinek: Kelly Ripa, Juliette Lewis, Helena Christensen és többek között Octavia Spencer is kifejezte jókívánságait. 

Csupán két hónappal a meglepetésesküvő előtt jelentette be Ricci, hogy második gyermekét várja. Férjének ez lesz az első gyermeke. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Christina Ricci idősebb fia, Freddie 7 éves, édesapja a színésznő volt férje, James Heerdegen. Hét év házasság után idén júliusban mondták ki a válásukat. Szinte rögtön ezután be is jelentette a színésznő, hogy érkezik a baba új párjával. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

A válás nem volt egyszerű. Ricci azután adta be a válókeresetet, hogy volt férje otthonukban rátámadt, és rendőrt kellett hívni. Az incidens után a színésznő távoltartási végzést kért akkori párja ellen, majd kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a válás kimondását néhány nappal később. A gyermeke feletti felügyeleti jogot teljes egészében Ricci kapta meg az áprilisi tárgyaláson.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!