Leonardo DiCaprio nem akarta, hogy Meryl Streep levetkőzzön az új közös filmjükben

2021. december 14.
December 24-én fog debütálni a Netflixen a Ne nézz fel! című film, aminek többek között Leonardo DiCaprio és Meryl Streep a főszereplői. A mozival kapcsolatban a rendező, Adam McKay árult el egy érdekes kulisszatitkot.

Adam McKay egy interjúban árulta el, hogy a film forgatása közben Leonardo DiCaprio ellenezte, hogy Meryl Streep meztelenül álljon a kamera elé. Az Oscar-díjas színésznő a moziban Janie Orlean elnököt alakítja, aki egy jelenetben meztelenül lesz látható hátulról. Érdekesség, hogy Streep végül tényleg nem vetkőzött le, a felvétel közben egy testdublőr helyettesítette.

meryl-streep-leonardo-dicaprio-ne-nezz-fel

„Egy testdublőr helyettesíti a jelenetben. De tudod kinek volt a legnagyobb problémája Meryl vetkőzésével? Leónak. Az ő szemében Meryl a filmtörténet egy nagyon fontos alakja, és nem akarta, hogy meztelenül kelljen sétálgatnia. De Merylnek semmi problémája nem volt, a szeme sem rebbent” – mesélte a rendező.

DiCaprio egy múlt héten adott interjújában egyébként elárulta, mennyire izgatott volt, amikor kiderült, hogy Meryl Streeppel fog együtt játszani a filmben: „A világ legnagyobb élő színészével dolgozhattunk együtt. Mindenki nagyon izgult, próbáltunk vele lépést tartani.”

Meryl Streep és Leonardo DiCaprio az 1996-os Marvin szobája című filmben játszottak már együtt: Streep akkor a szerepe szerint a mindössze 22 éves DiCaprio édesanyát alakította.

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!