Színészek, akik szégyentelenül hazudtak egy szerepért

2021. november 25.
Egy állásinterjún hazudni nem feltétlenül okos ötlet, a következő színészek mégis jól tudtak belőle kijönni.

Phoebe Dynevor

phoebe-dynevor-zoom-interju-bridgerton-ruha

Phoebe korábban sosem volt oda a lovakért, kifejezetten félt is tőlük, ám a+mikor a Bridgerton sorozat meghallgatásán a készítők megkérdezték tőle, hogy korábban lovagolt-e már, kicsit elferdítette a valóságot. „Azt mondtam, hogy igen, nagyon jó vagyok benne, rendszeresen szoktam lovagolni, szóval tökéletes lennék a szerepre” – mesélte egy interjúban.

Robert Pattinson

Robert-Pattinson

Miután szerepelt a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben, a 19 éves Pattinson nagyon nehezen találta meg a következő nagy dobását. Sokáig munka nélküli volt, ezt viszont nem akarta a castingrendezők orrára kötni. „Régóta munkanélküli voltam, és amikor Los Angelesbe jöttem, az összes castingrendező megkérdezte, hogy mivel foglalkoztam az elmúlt néhány évben. Erre én mondtam, hogy a RADA-ban voltam. (szerk.: a RADA a Királyi Színművészeti Akadémia Londonban). Az angol akcentusommal ezt meg is úsztam.”

Chris Hemsworth

chris-hemsworth

A színész egy 2016-os interjúban mesélte el, hogy gyakran szokott hazudni a magasságáról azért, hogy olyan szerepek is megkaphasson, amikre egyébként nem lenne alkalmas. Hemsworth 190 cm magas, ám a meghallgatásokon ennél alacsonyabbnak szokta mondani magát.

Mila Kunis

Mila Kunis csak14 éves volt, amikor szerepet kapott az Azok a 70-es évek show című sorozatban, a készítőknek viszont néhány évvel idősebbnek hazudta magát. „Azt mondtam nekik, hogy 18 éves leszek… Ami gyakorlatilag nem volt hazugság, mert egy ponton, ha minden jól ment, tényleg be kellett töltenem a 18-at” – mesélte a színésznő.

Gillian Anderson

gillian-anderson-melltarto

Gillian Anderson is az életkoráról hazudott annak érdekében, hogy megkaphassa Dana Scully szerepét az X-akták című sorozatban. „Az első meghallgatáson hazudtam a koromról. Azt mondtam, hogy 27 éves vagyok, pedig csak 24 voltam.”

Fotó: Getty Images, Profi media

Olvass tovább!