Jennifer Lawrence nagy hassal és Leonardo DiCaprióval premierezett

2021. december 07.
A lassan várandóssága végére érő Jennifer Lawrence tündöklő ruhában jelent meg Leonardo DiCaprióval közös filmje, a Don’t Look Up premierjén a vörös szőnyegen.

Először jelent meg hivatalos eseményen várandóssága bejelentése óta Jennifer Lawrence, eddig csak lesifotókon láthattuk egyre növekvő pocakját. Új filmje premierjén azonban szebb volt, mint valaha, és nem csak az aranyban játszó ruhája miatt ragyogott a 31 éves színésznő. Jennifer Lawrence három hónappal ezelőtt jelentette be, hogy férjével, Cooke Maroney-val első gyermeküket várják. Jennifer Lawrence egy testhezálló arany flitteres Dior estélyit viselt, ami jól kiemelte láthatóan növekvő hasát, tüll ujjakkal. 

jennifer-lawrence-terhes-premier

A Don’t Look Up című Netflix-film premierjén Leonardo DiCaprióval együtt jelent meg, akivel a film két főszereplőjét alakítják. A filmet Adam McKay írta és rendezte. A történet középpontjában két csillagász, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) és Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) karaktere áll, akiknek fel kell kelteniük a média figyelmét, hogy tudassák az emberekkel, egy hatalmas üstökös közelít a bolygóhoz, mely elpusztíthatja a Földet. 

jennifer-lawrence-terhes-premier

Jennifer Lawrence férje, a 37 éves Cooke Maroney nem tartott a színésznővel ezúttal sem a vörös szőnyeges eseményre. A galériatulajdonos 2018. óta van együtt Lawrence-szel, 2019-ben jegyezték el egymást, majd még ugyanabban az évben össze is házasodtak. A színésznő a Vanity Fair magazinnak beszélt várandósságáról. Ebben kiemelt, hogy hálás és izgatott az anyaság miatt, és szeretné minél inkább megtartani maguknak az élményeket, melyeken átmegy. “Ha egy vacsorapartin volnék és valaki odajönne, hogy te jó ég, babát vársz!, valószínűleg nem azt mondanám, hogy nem beszélhetek róla, menj innen. De a testem minden porcikája meg akarja védeni a magánszféránkat az életünk hátralevő részében, amennyire csak lehet” – mondta Lawrence. 

A mostani premier is ritka alkalom Jennifer Lawrence életében. Legutóbb ugyanis 2019-ben vett részt vörös szőnyeges eseményen, a Dark Phoenix bemutatóján. A Don’t Look Up csak rövid ideig lesz látható a mozikban, december 10-től vetítik, majd december 24-től a Netflixen is bemutatják.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!