2021 legdurvább botrányai a sztárvilágban

2021. december 27.
Csak úgy kapkodtuk a fejünket, 2021-ben is hangos volt a sajtó a hírességek botrányaitól.

Meghan Markle és Harry herceg botrányos Oprah-interjúja

harry-herceg-meghan-markle

Márciusban került adásba Oprah Winfrey 90 perces mélyinterjúja Meghan Markle-lel és Harry herceggel, amiben több sokkoló kijelentést is tettek a királyi családdal kapcsolatban. A többi között azt is elmesélték, hogy annak idején a királyi család bizonyos tagjai már előre féltek, milyen bőrszínnel fog születni a kisfiuk, Archie. Azt viszont nem árulták el, hogy a család mely tagjai feszegették ezt a kérdést. „Ezt a beszélgetést soha nem fogom megosztani” – mondta Harry az interjúban. Meghan a beszélgetés során Katalin hercegnére is kitért, és tagadta a vádakat, miszerint ő lett volna, aki megríkatta a sógornőjét – sőt azt mondta, hogy pont az ellenkezője történt. „Fordítva történt, és nem azért mondom el ezt, hogy bárkit is becsméreljek, hiszen az esküvő hete mindenkinek nehéz volt, Katalin pedig ideges volt valami miatt. A koszorúslányok ruhájával kapcsolatban volt köztünk probléma, az eset után pedig Katalin bocsánatot kért, és én elfogadtam” – magyarázta.

Chrissy Teigen zaklatási botránya

chrissy-teigen-6-karacsonyfa

Ő volt az, aki folyamatosan kedvességre és elfogadásra buzdította a követőit, és hangosan kiállt, ha egy kisebbségi csoportot támadás ért. 2021-ben viszont teljesen összedőlt az a tökéletes kép, amit Chrissy Teigen kialakított magáról. Kiderült, hogy Teigen néhány évvel ezelőtt privát Twitter-üzenetekben és nyilvános posztokban bullyingolta az akkor 16 éves Courtney Stoddent. A tweetjeiben olyanokat írt, hogy arról fantáziál, hogy Courtney örök álomba szenderüljön, privát üzenetekben pedig öngyilkosságra biztatta a lányt. Teigen a botrány után egy hosszú, kicsit megosztó posztsorozatban kért Twitteren bocsánatot Stoddentől. Az írása azért osztotta meg a rajongóit, mert az emberek úgy érezték, hogy a modell elmismásolta a bocsánatkérést, és a posztokban leginkább csak saját magát fényezte. Teigen egyébként az egyik posztjában azt is állította, hogy korábban már megpróbálta felvenni a kapcsolatot Stoddennel, amit viszont az érintett rögtön meg is cáfolt.

Travis Scott és az Astroworld tragédia

Travis-scott

November 5-én borzalmas tragédia történt a Texas állambeli Houstonban rendezett Astroworld nevű zenei fesztiválon: Travis Scott koncertjén tízen meghaltak, és több százan megsebesültek, miután a közönség soraiban ismeretlen okokból pánik tört ki. A közönség azt állítja, hogy a tragédia leginkább Travis Scott miatt történhetett meg, aki a káosz beállta után még negyven percig zenélt, annak ellenére, hogy közben egy mentőautó is begurult a tömeg közepére, hogy kiemeljék és ellássák az ájult rajongókat, akiket maga alá sodort a tömeg. A The Guardian videóriportjában pedig arról számolnak be a résztvevők, hogy Scott és a szervezők az egyértelmű jelzéseik ellenére sem állították le a koncertet, emiatt pedig felelősség terheli őket a történtekért. Travis Scott a koncert után egy nyilatkozatban reagált a történtekre, és azt állította, mint írta, hogy koncert közben nem volt tisztában a helyzet súlyosságával attól függetlenül, hogy néhány alkalommal ő is érzékelte, valaki rosszul lett a közönségben.

Alec Baldwin lelőtte a filmje operatőrét

filmforgatas-halal-alec-baldwin

Október végén halálos baleset történt Alec Baldwin legújabb filmje, a Rust című western forgatásán: a színész egyelőre tisztázatlan körülmények között egy kellékfegyverrel agyonlőtte a film operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst. Balwin egy decemberben adott interjúban azt állította, hogy nem húzta meg a ravaszt, és nem tudja, hogyan történhetett meg a tragédia. A bírósági dokumentumok szerint Baldwinnak a film rendezőasszisztense, Dave Halls adta át a fegyvert, aki nem tudta, hogy abban éles lőszer van, és jelezte is Baldwinnek, hogy nincs megtöltve. Hallsnak pedig Hannah Gutierrez-Reed, a film 24 éves fegyverszakértője adta át a fegyvert. Gutierrez-Reed ügyvédei azt mondták, a nő nem tudja, hogyan kerültek a fegyverbe az éles lőszerek.

Britney Spears gondnoksági csatája

britney-spears

Britney Spears 13 éven át tartó kálváriája idén novemberben végre véget ért. Szeptember 30-án a bíróság előbb az apját, Jamie Spearst függesztette fel a gondnoki státuszából, majd november 13-án elrendelték az énekesnő több mint egy évtizede tartó gondnokságának a végét. Britney azután nyerhette el a szabadságát, hogy idén júniusban a bíróságon az énekesnő végre saját szavaival mondhatta el, mi minden történt vele az elmúlt években. A vallomásából a többi között kiderült, hogy Britney Spearsnek az elmúlt években akarata ellenére kellett dolgoznia, valamint fogamzásgátló eszközöket kellett használni, holott gyermeket szeretne. Nem férhetett hozzá 60 millió dolláros vagyonához sem, és elmondása szerint nemcsak az Instagramon közzétett videói tartalmáról, de arról sem dönthetett, felújíthatja-e a konyháját. Az énekesnő kitért a családjára is, egészen pontosan a húgára, Jamie Lynn Spearsre, a bátyjára Bryan Spearsre, és az anyjára, Lynne Spearsre. „Ha teljesen őszinte akarok enni, legszívesebben az egész családomat beperelném” – mondta az énekesnő.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!