Ethan Hawke kegyetlen módon fogadta el a Fekete telefon főszerepét

2022. január 01.
Eredetileg nem akarta elfogadni a Fekete telefon című film főszerepét, mivel az egy elmebeteg gyerekgyilkosról szól, aki rettegésben tart egy kisvárost, és a színésznek nem tetszett a rendkívül negatív karakter.

A szóban forgó film Joe Hill novellájából készült, aki mellesleg a horrorkirály, Stephen King fia. A Fekete telefon rendezője, Scott Derrickson mindenesetre elküldte a forgatókönyvet a vonakodó Ethen Hawke-nak, akivel jó barátságot ápol – kilenc éve ugyanis együtt készítették a Sinister című horrort. Aznap éjjel Hawke üzenetet hagyott a rendező telefonján. „Azt mondta síri hangon, hogy kinyírlak, és nagyon fog fájni – mesélte Derrrickson a Total Filmnek. – Ez a mondat benne van a forgatókönyvben, és így adta tudtomra, hogy elvállalja a szerepet.” 

ethan-hawk-fekete-telefon-film

Hawk a Fekete Telefon című filmben

Hawke egyébként azért változtatta meg elhatározását, mert végiggondolta, hogy Jack Nicholson milyen briliáns alakítást nyújtott a Ragyogásban, mert meg merte mutatni az őrületet és lelkének sötét oldalát. A Fekete Telefon hazai bemutatója 2022 június 23-án lesz.

ethan-hawk-fekete-telefon-film

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!