Jennifer Aniston és Reese Witherspoon ismét híradós lesz

2022. január 12.
Jó hír a rajongóknak: a The Morning Show készítői úgy döntöttek, a sorozat visszatér egy újabb, harmadik évaddal, a Apple TV+ ugyanis berendelte Jennifer Aniston és Reese Witherspoon tévésorozatának újabb epizódjait.

A produkció gyártója, az Apple TV+ új szóvivője jelentette be, hogy a The Morning Show folytatódik. „A stáb, élén a fantasztikus Jennifer Anistonnal és Reese Witherspoonnal, alig várja a további közös munkát. A csapat olyan új történetekkel tér vissza, melyek az előzőekhez hasonlóan finomak és provokatívak” – áll a gyártó közleményében. 

jennifer-aniston-reese-witherspoon-morning-show

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon mellett – akik executive producerként is részt vesznek a sorozat gyártásában – olyan nevek is csatlakoztak a stábhoz, mint Holland Taylor, Tara Karsian, Valeria Golino és Julianna Margulies. 

A sorozat, ami Emmy-, SAG- és Critics Choice díjat is nyert, csupán két évadot kapott eddig, ám világszerte nagyon várták a folytatását. A The Morning Show harmadik évada onnan folytatja a történetet, ahol az előző évad végén Bradley (Reese Witherspoon) és Alexis (Jennifer Aniston) felhívta a figyelmet a mérgező munkahelyi légkörre. Az utolsó rész függőben hagyta a folytatást, vajon milyen irányba mozdulnak majd a dolgok a tévécsatornánál. Szerencsére úgy tűnik, már nem kell sokáig várni arra, hogy ez kiderüljön.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!