Reese Witherspoon dollármilliárdos lett

2021. augusztus 04.
Nagy üzletet kötött a színésznő. Közel egymilliárd dollárért adta el Hello Sunshine nevű produkciós cégét Reese Witherspoon.

900 millió dollárt ért a The Morning Show-t, Hatalmas kis hazugságokat és Kis tüzek mindenütt című sorozatokat is jegyző Hello Sunshine produkciós cég, melyet 2016-ban alapított Reese Witherspoon.

“Nagy pillanat a mai a Hello Sunshine számára” – áll a Doktor Szöszi főszereplője által kiadott sajtóközleményben. “Azért hoztam létre ezt a vállalkozást, hogy megváltoztassam, ahogy a nőket ábrázolják a médiában. Az elmúlt évek során könyveken, tévés produkciókon, filmeken és a közösségi oldalakon keresztül követhettük küldetésünk beteljesülését.”

reese-witherspoon-cegeladas-milliardos

Reese Witherspoon tájékoztatása szerint a munkát Kevin Mayer és Tom Staggs szórakoztatóipari cégvezetők viszik tovább, akik mögött a Blackstone befektetőcég áll. Reese Witherspoon azonban továbbra is részt vesz a mindennapi munkafolyamatokban és a cégvezetésből sem száll ki teljesen. Folytatja például a Hello Sunshine által indított nagysikerű könyvklubot is. 

“Mindent megteszek, hogy továbbra is lehetőséget adjunk a filmkészítőknek, íróknak és alkotóknak, megteremtve számukra a hátteret, hogy a saját módjukon mondhassák el történeteiket és elérhessék hallgatóságukat, láthassák alkotásaikat” – mondta Reese Witherspoon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

A Hello Sunshine soron következő projektje a Doktor Szöszi 3., amit Reese barátnője, Mindy Kaling írt. Az első Doktor Szöszi-film húsz éves évfordulóját nemrég soha nem látott felvételekkel ünnepelte a színésznő és a másik főszereplő, Selma Blair is.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!