Jude Law-val közösen állt ki a beautyvállalat az erőszakmentességért

2020. szeptember 23. |

A béke világnapja alkalmából a hollywoodi színész és az Avon együtt álltak ki a béke és az erőszakmentesség jegyében, a Peace One Day globális digitális eseményen.

A Peace One Day elnevezésű nemzetközi szervezet egy teljesen egyedülálló, élő, globális, digitális eseményt tartott szeptember 21-én, az ENSZ által életre hívott nemzetközi béke világnap alkalmából. Az összes kontinensen élőben, ingyenesen, online nyomon követhető eseményen a legfantasztikusabb és leginspirálóbb nemzetközi előadók, színészek és zenészek működtek közre, mégpedig egészen nemes céllal. A programmal a béke világnapjára akarták felhívni a figyelmet, és legfőképpen a béke és az erőszakmentesség üzenetére.

Láttad már?

A legmenőbb magyar pólók az egyenlőséget hirdetik

A legmenőbb magyar pólók az egyenlőséget hirdetik

A BP Shop Magyarország új design-ja nem csak kreatív, de még egy nagyon fontos társadalmi üzenetre is felhívja a figyelmünket. A ruházatunkkal üzenhetünk a külvilágnak, miért ne használnánk valami jóra ezt a felületet? 

Kifejezetten színes programsorral készültek, ugyanis olyan nemzetközi hírességek álltak a kezdeményezés mellé, mint Jude Law és Sir Mark Rylance, Emeli Sandé, Jack Savoretti vagy Basement Jaxx, akik fellépéseikkel és előadásaikkal mind a béke érdekében szólalnak fel.

Jude Law – Peace Day Live from Peace One Day on Vimeo.

Ezen túl hét élő, online közvetítésű panelbeszélgetést lehetett megtekinteni különböző témákban – a békéért folytatott küzdelem frontvonalában tevékenykedő nőktől egészen a hétköznapi hősökig. Az egyes beszélgetések előadói egytől egyig olyan inspiráló személyiségek voltak, akik saját területeik kiváló szakértői, és akik mélyrehatóan osztják meg a békefenntartásról, a technológiáról, oktatásról, mentális egészségről, virológiáról, üzletről és szórakoztatásról alkotott nézeteiket.

Élharcosok a szépségfrontról is

A mozgalomhoz nem először csatlakozott a beauty területről az Avon is, az idei eseményen a Heroines of Peace elnevezésű panelbeszélgetésen Angela Cretu ügyvezető igazgató vett részt olyan nőtársakkal együtt, akik a téma elkötelezett élharcosaiként végzik mindennapi tevékenységüket: „Napjainkban több erőszak zajlik az iskoláinkban, otthonainkban és közösségeinkben, mint a háborús övezetekben, a legtöbb nő családon belüli erőszak következtében veszti életét. A béke világnapja kulcsfontosságú esemény számunkra, hiszen ilyenkor együttes erővel léphetünk fel a közös cél érdekében, együtt szólalhatunk fel a nemi alapú erőszak megfékezése érdekében. Szólaljunk fel együtt a békéért! #SpeakOut” – nyilatkozta Angela Cretu.

Olvass tovább!

Öt nő, akik nagy hatással voltak az Egyesült Államok politikai életére

Öt nő, akik nagy hatással voltak az Egyesült Államok politikai életére

Kamala Harrisnek, az USA első színesbőrű női alelnök-jelöltjének megválasztásával egy új korszakot köszönthetünk az Egyesült Államok politikájában. Az érdem azonban nemcsak Joe Bident és partnerét illeti, hanem azokat a nőket is, akik a történelem során megállás nélkül küzdöttek azért, hogy ne csak a férfiak szava határozza meg a közéletet.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás