Jude Law-val közösen állt ki a beautyvállalat az erőszakmentességért

2020. szeptember 23.
A béke világnapja alkalmából a hollywoodi színész és az Avon együtt álltak ki a béke és az erőszakmentesség jegyében, a Peace One Day globális digitális eseményen.

A Peace One Day elnevezésű nemzetközi szervezet egy teljesen egyedülálló, élő, globális, digitális eseményt tartott szeptember 21-én, az ENSZ által életre hívott nemzetközi béke világnap alkalmából. Az összes kontinensen élőben, ingyenesen, online nyomon követhető eseményen a legfantasztikusabb és leginspirálóbb nemzetközi előadók, színészek és zenészek működtek közre, mégpedig egészen nemes céllal. A programmal a béke világnapjára akarták felhívni a figyelmet, és legfőképpen a béke és az erőszakmentesség üzenetére.

Láttad már?

Kifejezetten színes programsorral készültek, ugyanis olyan nemzetközi hírességek álltak a kezdeményezés mellé, mint Jude Law és Sir Mark Rylance, Emeli Sandé, Jack Savoretti vagy Basement Jaxx, akik fellépéseikkel és előadásaikkal mind a béke érdekében szólalnak fel.

Jude Law – Peace Day Live from Peace One Day on Vimeo.

Ezen túl hét élő, online közvetítésű panelbeszélgetést lehetett megtekinteni különböző témákban – a békéért folytatott küzdelem frontvonalában tevékenykedő nőktől egészen a hétköznapi hősökig. Az egyes beszélgetések előadói egytől egyig olyan inspiráló személyiségek voltak, akik saját területeik kiváló szakértői, és akik mélyrehatóan osztják meg a békefenntartásról, a technológiáról, oktatásról, mentális egészségről, virológiáról, üzletről és szórakoztatásról alkotott nézeteiket.

Élharcosok a szépségfrontról is

A mozgalomhoz nem először csatlakozott a beauty területről az Avon is, az idei eseményen a Heroines of Peace elnevezésű panelbeszélgetésen Angela Cretu ügyvezető igazgató vett részt olyan nőtársakkal együtt, akik a téma elkötelezett élharcosaiként végzik mindennapi tevékenységüket: „Napjainkban több erőszak zajlik az iskoláinkban, otthonainkban és közösségeinkben, mint a háborús övezetekben, a legtöbb nő családon belüli erőszak következtében veszti életét. A béke világnapja kulcsfontosságú esemény számunkra, hiszen ilyenkor együttes erővel léphetünk fel a közös cél érdekében, együtt szólalhatunk fel a nemi alapú erőszak megfékezése érdekében. Szólaljunk fel együtt a békéért! #SpeakOut” – nyilatkozta Angela Cretu.

Olvass tovább!