A hírek szerint Vilmos herceg és családja hamarosan költözni fog

2022. január 20.
Közelebb költöznének a királynőhöz.

Vilmos hercegék már eddig is többlaki életet éltek. A legtöbb időt a Kensington-palota 1A apartmanjában töltik (ami gyakorlatilag nem más, mint egy négyszintes kastély), ide még 2017-ben költözött be a hercegi család. Ezen kívül gyakran tartózkodnak a Norfolkban and Balmoralban található otthonaikban is.

vilmos-herceg-katalin-hercegne

A héten kiszivárgott információk szerint azonban a családnak egy új potenciális otthon került a látóterébe. A sajtó ugyanis megtudta, hogy a királynő windsori birtokán lévő egyik ingatlanon Vilmos és Katalin nevén szerepel. 

A szóban forgó épület a Belvedere-erőd, amelyet gyakran csak a királynő „elfelejtett kastélyaként” vagy „Az erődként” emlegetnek. A kastélyt eredetileg Vilmos cumberlandi hercegnek építettek 1750 és 1755 között, a Windsor Great Parkban található, és a sajtóinformációk szerint az ingatlant kifejezetten Vilmosnak és Katalinnak szánja a királynő.

Az elmúlt időben több pletyka is szárnyra kapott egyébként arról, hogy a hercegi család Windsorba szeretne költözni, ehhez pedig most már a tökéletes otthonuk is meglenne.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!