Adele azért költözött Los Angelesbe, mert nem volt elég pénze egy ugyanakkora londoni házra

2021. október 19.
Bár Adele már pár évvel ezelőtt áttette székhelyét Londonból a tengerentúlra, eddig nem árulta el, mi állt a kontinensváltás hátterében. Most kiderült, a fő mozgatórugó az volt, hogy Londonban jóval magasabbak az ingatlanárak, mint Los Angelesben.

Még férjével, Simon Koneckivel és kilencéves fiukkal, Angelóval együtt költözött át Los Angelesbe Londonból Adele azért, hogy jobbá tegyék az életüket. Ez alatt az énekesnő konkrétan egy nagyobb házat értett a British Vogue-nak adott interjújában. „Londonban az időm nagy részében egy autóban vagy egy épület belsejében voltam. Olyan helyen akartam élni, ahol van friss levegő és valahol láthatom az eget” – mondta Adele. Emiatt költöztek át Los Angeles-be. „Egy olyan házat, amilyen most Los Angelesben van, soha nem tudtam volna megengedni magamnak Londonban. Soha.”

adele-uj-szerelem-rich-paul

Az ingatlanpiaci adatok ezzel szemben azt mutatják, hogy egy ház valójában drágább Los Angelesben, mint Londonban. Míg Anglia fővárosában egy átlagos ház ára 500-700 ezer font (200-300 millió forint) között van, addig Los Angelesben ez az összeg nagyjából 241 milliónál kezdődik. Adele-t is szembesítette a riporter ezzel az anomáliával, ám az énekesnő kitartott álláspontja mellett. „Nem, rengeteg házat megnéztem. Több száz millió font lett volna. Nincs annyi pénzem. Soha nem is lesz” – mondta.

Adele-nak három birtoka van egymás mellett Los Angelesben. A házak emlékeztetnek a brit vidéki kúriákra, összértékük mintegy 9 milliárd forint. Korábban már eladott két másik házat, mindegyiket nagyjából 3 milliárd forintért. Az egyik házban exférje, Simon Konecki él, így a család egymás közelében maradt, hogy a 2019-es szakítás után is közösen nevelhessék fiukat.

Bár Adele-nek nincs egy három, szomszédos ingatlanból álló komplexuma Londonban, azért a brit fővárosban is megtartott egy házat, ami elmondása szerint nagyon-nagyon európai.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!