Így alakult az Igazából szerelem női főszereplőjének magánélete

2022. január 23.
Kedvenc karácsonyváró filmünkben egyenesen az angol miniszterelnököt bolondítja magába Martine McCutcheon, arról azonban vajmi keveset tudunk, hogy kit szeret igazából a színésznő. Ennek most véget vetünk!

Az Igazából szerelem Natalie-ja a valóságban házas, férje Jack McManus énekes, akivel 2008-ban találtak egymásra és 2012-ben fogadtak egymásnak örök hűséget. Martine McCutcheon brit színésznő 45 éves, és Hugh Grant kétbalkezes asszisztenseként minden néző szívébe belopta magát.

Így alakult az Igazából szerelem női főszereplőjének magánélete

Férje 8 évvel fiatalabb nála

Jack McManus 8 évvel fiatalabb a feleségénél, aki több kevésbé szerencsés próbálkozás után talált rá az igazira. Korábbi kapcsolatai közül ugyanis csak kevés tartott 1 évnél hosszabb ideig. 1996-ban DJ Gareth Cooke jegyese volt, de végül nem került sor a házasságkötésre. Együtt járt Jonathan Barnhammel is, akivel közös gyermeket terveztek, Martine azonban várandóssága második hónapjában elvesztette a babát.

Férjével 2013-ban

Férjétől, akivel mesés környezetben, az olaszországi Comói-tó partján mondták ki a boldogító igent, 2015. február 4-én egészséges kisfiuk született, aki a Rafferty Jack McManus nevet kapta. 

Gondok támadtak az egészségével

Több mint 10 évvel ezelőtt a színésznőnél krónikus fáradtság szindrómát diagnosztizáltak, később pedig a Lyme-kórral is meg kellett küzdenie. Egy másik kevésbé ismert, ám rendkívül sok fájdalommal járó betegség is kínozza, amit fibromialgiának (nyak és hát területén megjelenő izomcsomók) neveznek, és sokak életét megkeseríti.

Martine nem rejti véka alá a rosszulléteit, közösségi oldalán a sok jó mellett azt is megosztja követőivel, amikor úrrá lesz rajta a fájdalom, és kendőzetlenül ír arról is, hogyan nehezíti a betegsége a kilókkal folytatott küzdelmét. 

Így alakult az Igazából szerelem női főszereplőjének magánélete

Jól áll neki a karácsony

Az Igazából szerelem Natalie-ja a kihívások ellenére is remek formában van, legutóbb a Hello magazin karácsonyi számának digitális címlapján szerepelt, amit te is megcsodálhatsz. Amikor a terveiről kérdezték az újságírók, azt felelte, hogy fejben két új könyv ötlete is összeállt: „Nagyon szeretnék könyvet készíteni anyukámmal, aki fantasztikus szakács és csodás »életreceptjei« vannak, amelyeknek a fiatalabb generáció tagjai nagy hasznát vehetnék. A másik ihletadóm a kisfiam, akinek szabadon szárnyaló gyermeki fantáziája az én kreativitásomat is előcsalogatta.”

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?