61 éves lett Hugh Grant, aki szó nélkül tűri, hogy a gyerekei bohócot csináljanak belőle

2021. szeptember 09.
Épp elég hozzá egy kezünk, hogy meg tudjuk számolni, hány gyereke van Hugh Grantnek! Gondoltad volna, hogy az Igazából szerelem sztárja 5 gyerekes apuka?

Hugh Grant, aki ma lett 61 éves, szó szerint veszi a mondást, hogy a gyerekekért bármit – 5 gyerekes apaként is talál időt arra, hogy a legifjabb Grantekkel legyen, és cseppet sem bánja, ha a gyerekei bohócot csinálnak belőle. A Négy esküvő és egy temetés színészének magánélete azonban nem kicsit kusza.

Hugh Grant

 

Megpróbáljuk felvázolni, kik is Grant gyermekei, és kik a büszke anyukák. Vigyázat, kacifántosabb lesz, mint egy Netflix-sorozat!

  • 2011 szeptemberében, vagyis kereken tíz éve lett először édesapa. A gyermek édesanyja Tinglan Hong recepciós, a kicsinek a Tabitha nevet adták.
  • Grant egy évvel később ismét apa lett, ám az akkor született John Mungo névre keresztelt gyermeknek nem a recepciós hölgy, hanem egy svéd tévés producer, Anna Elisabet Eberstein az anyukája.
  • A színész harmadik csemetéje a Felix nevet kapta, és 2013-ban született. Az ő anyukája is Tinglan Hong.
  • Grant negyedik és ötödik csemetéjének az anyja ismét a svéd tévés Anna lett, akit időközben feleségül is vett. Második közös gyermekük 2015-ben jött a világra, és kislány lett, húga pedig 2018-ban született.

A népszerű színész nem szívesen oszt meg intim részleteket a családi életéről, azt azonban tudjuk, hogy minden igyekezetével azon van, hogy jó apja legyen a gyermekeinek. Egy évvel ezelőtt azonban  arról mesélt, milyen kisgyerekes apának lenni őszülő halántékkal.

Hugh Grant és felesége Anna Elisabet Eberstein

Hugh Grant és felesége, Anna Elisabet Eberstein (fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Néha adódnak kétségei, hogy ebben a szerepben is sikerül olyan jól teljesítenie, mint a kamerák előtt, lelkifurdalása van például azért, mert nagyobb gyerekei képtelenek letenni a kezükből a telefont, Hugh szerint igazi függővé váltak, amiért saját magát is hibásnak érzi. Úgy véli, hogy képtelen a szigorra, ha a gyerekeiről van szó, és ennek sokszor meg is van az eredménye…

Hogy egy kicsit javítson az összképen, mindig benne van a játékban, és a gyerekei kedvéért szinte bármire hajlandó – azt mondja, egyáltalán nem zavarja, ha a kicsik nevetségessé teszik, annak idején az ő anyukája is ugyanígy gondolkodott, és rengeteget nevettek együtt emiatt.

A People magazinnak egyszer azt mesélte, hogy ha azt kérik, alsóban a fején flangál otthon, amitől könnyesre nevetik magukat a gyerekei. Sőt, a legkisebb lánya attól sem riad vissza, hogy (tiszta) pelenkát tegyen az apuka fejére, aki erre ugyanúgy nem mond nemet, mint a mobiltelefonok túlzásba vitt használatára…

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?