42 éves lett Nick Carter, a Backstreet Boys legfiatalabb tagja

2022. január 28.
Tinisztárként robbant be a köztudatba Nick Carter, akit a Backstreet Boys szőke énekeseként ismerhettünk meg. Ma már háromszoros családapa. Nézd meg a feleségét és gyermekeit!

Az 1993-ban alapított fiúcsapat, a Backstreet Boys életre hívásakor Nick Carter mindössze 13 éves volt, két évvel később pedig már az egész világ ismerte a nevét, és lányok milliói hallgatták párás szemmel, ahogy énekel. Nehéz elhinni, de az idő felette is eljárt, az egykori tinisztár ma már a negyedik ikszen is túl imádnivaló családapa, aki továbbra sem hagyott fel a zenéléssel. 

Nick Carter 42 éves lett, emlékszel rá a Backstreet Boysból?

Nick Carter a legszőkébb és legfiatalabb Backstreet Boy volt

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az öt fiú közül Nick Carter tett szert a legnagyobb népszerűségre, ami mára valamelyest csilapodott, de nem merült teljesen a feledés homályába.

Még ma is zenél a Backstreet Boys

Az együttes fénykorában Nick állt a rajongók érdeklődésének középpontjában, rövidesen a Backstreet Boys emblematikus figurájává nőtte ki magát. Nagy bánatukra a 2000-es évek elejére szerencsecsillaguk sokat veszített a ragyogásából, ezért két év türelmi idő után Nick úgy döntött, hogy szólókarrierbe kezd. 2005-ben aztán visszatért a csapatba, ami új lendületet adott az együttesnek, Never Gone című albumuk újra világsiker lett. Miután azonban Kevin is kilépett a Backstreet Boysból, az együttes lejtmenetbe kezdett egészen az elmúlt 3-4 évig…

Hallgasd meg itt a Backstreet Boys legmenőbb dalait!

Nick Carter 42 éves lett, emlékszel rá a Backstreet Boysból?

Ma már újra mindannyian csatlakoztak a bandához, amely összesen 16 albummal örvendeztette meg a közönségét. 2019-ben még Budapestre is ellátogattak, és felcsendült a legújabb számuk is. 2022-re is több koncertet terveznek, az Egyesült Államok mellett Ausztráliában is fellépnek majd.

Kit szeret Nick Carter?

Néhány viharosabb szerelmi kaland után (még a nemrég férjhez ment Paris Hiltonnal is lencsevégre kapták csókolózás közben) 2011 óta Lauren Kitt a szőke énekes szerelme, akivel 2014-ben eljegyezték egymást, egy évvel később egy romantikus tengerparti esküvőn pedig a boldogító igent is kimondták. Kisfiuk, Odin Reign Carter 2016. április 19-én látta meg a napvilágot, második gyerekük, Saoirse nem rég múlt 2 éves, tavaly áprilisban pedig a harmadik babájuk is megszületett.

Nick Carter 42 éves lett, emlékszel rá a Backstreet Boysból?

Mint azt a People magazinnak elmondták, hiába szerettek volna egy harmadik gyermeket is, Lauren többször is elvetélt. „Már teljesen beletörődtünk abba, hogy kétgyermekes szülők maradunk, mindent ennek megfelelően alakítottunk és a jövőre vonatkozó terveinket is így szövögettük” – mesélte Lauren, majd meghatottan hozzátette, hogy kislányuk érkezése hatalmas meglepetés volt az egész családnak.

Tavaly áprilisban egy tweetben tudatták a rajongóikkal, hogy harmadik babájuk világra jött és a Pearl nevet kapta. „Hívő ember vagyok, és imádkoztam Istenhez, hogy legyen velünk. Arra kértem, hogy vigyázzon a babára és az anyukájára is” – mesélte a ma 42 éves boldog apuka.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?