Khloé Kardashiannek nézték Chrissy Teigent az új fotóján

2022. január 06.
A hollywoodi egyenplasztika újabb ékes bizonyítéka, hogy még a rajongói sem ismerték fel, sőt, egyenesen Khloé Kardashiannek nézték Chrissy Teigent friss fotóján.

Szupermenő, össze-vissza filterezett képet osztott meg magáról Chrissy Teigen közösségi oldalán, amiről talán tulajdon férje is nehezen mondaná meg, hogy vajon feleségét vagy Khloé Kardashiant látja, így nem meglepő módon a rajongóknak is fejtörést okozott a fotó.

chrissy-teigen-khloe-kardashian-tevesztes

A 36 éves Teigen azért osztotta meg a képet, hogy elbüszkélkedjen a Nikki Wolff sztársminkes által készített makeupjával, valamint új bubifrizurájával, amit a sztárfodrász Luke Pluckrose vágott. 

Valószínűleg nem arra számított Chrissy Teigen, hogy a fotó alatti kommentekben majd azt találgatják követői, vajon őt vagy a 37 éves Khloé Kardashiant látják-e a képen. A kommentek mellett azért többezer lájkot is bezsebelt az új fazonért Chrissy Teigen, de több százan egyetértettek abban, hogy ezen a képen úgy néz ki, mintha a reality sztár ikertestvére lenne. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen valószínűleg nem haragudott meg a rajongóira, hiszen Khloé Kardashian régi barátnője, és szintén lájkolta a fotót, sőt, kommentet is hagyott a modell bejegyzése mellett.

Úgy tűnik, Chrissy Teigen komolyan megfogadta az új év, új külső tanácsot, hiszen nem sokkal az új frizura és smink előtt megmutatta, milyen lett a szemöldök-átültetésének eredménye.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!