Zendaya viaszfigurája kiakasztotta a rajongókat

2022. február 13.
Viaszba öntötték Zendayát is a Madame Tussauds londoni panoptikumában, ám az internet népe nincs elragadtatva az Eufória sztárjának viaszszobrától. De kinek van igaza?

Azt a csinos magenta nadrágkosztümöt adták a Madame Tussaud panoptikumában kiállított viaszszobrán Zendayára, amit a 2016-os Humane Society of the United States gáláján viselt. Nem is ezzel van problémája a rajongóknak, és nem is azzal, ahogy a kezét a csípőjén tartja. Viszont a szorosan kontyba fogott haja és lebiggyesztett szájú mosolya már sokaknál kiverte a biztosítékot. 

zendaya-madame-tussauds

Míg a londoni Madame Tussauds nagy várakozással és csinnadrattával jelentette be legfrissebb szobrát, melyet Zendayáról formáztak, az embereknek egészen más dolgok jutottak eszébe a 25 éves színésznő viaszszobrát látva, mint ami az alkotók szándéka volt. „Te jó ég, ezt csinálják újra! Ez nem Zendaya, és pont ezt a ruhát az összes közül” – háborgott valaki. „Teljesen mellényúltak” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Miután teljesen felrobbantotta a közösségi oldalakat Zendaya viaszszobra, az sem maradhatott ki, mennyire hasonlít Kylie Jennerre, akinek viaszból készített mását a hollywoodi Madame Tussauds-ban 2017-ben állították ki. „Mi ez? Egy újrahasznosított Kylie Jenner viaszfigura? Nagyon menőn néz ki, de őszintén szólva sokkal inkább Kylie, mint Zendaya” – mutatott rá egy kommentelő. 

Zendayáról egyébként két viaszszobor is készült, a londonin kívül San Franciscóban is kiállítottak egy szobrot korábban, ami nem korbácsolta fel ennyire a kedélyeket, mint a brit változat. Az európai Zendaya szobor egyébként Brad Pitt, Dwayne Johnson és Angelina Jolie társaságában áll a múzeum díjátadós szekciójában.

Forrás: ET! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!