Rihanna kismamaként is extrém stílussal nyomul

2022. február 15.
„Ha jól nézel ki, jól érzed magad!” – szól Rihanna mottója, akitől nem is vártuk, hogy kismamaként visszafogottabb lesz majd a stílusa, mint korábban. Az énekesnő és divatikon nem is hazudtolta meg magát.

Imádja változó testét Rihanna, aki a Fenty Beauty Universe megnyitóján elképesztő ruhában mutatta meg egyre jobban gömbölyödő hasát. Az énekesnő szórakoztatónak, ugyanakkor elég nagy kihívást jelentőnek nevezte a várandósság alatti öltözködést. „Szeretem, élvezem” – mondta Rihanna, aki megtartotta eklektikus stílusát a terhesség idejére is.

rihanna-kismama-stilus

Rihanna azt is hozzátette, hogy a divat önbizalmat ad neki várandósan is, és szerves részét képezi az első gyermekére való felkészülés. „Vannak napok, amikor terhesen csak azt érzed, hogy semmi mást nem akarsz, csak lefeküdni a kanapéra, és egész nap fel sem állni. De ha kisminkeled magad, kirúzsozod a szádat, átalakulsz – mondta Rihanna. – Felveszel valamilyen ruhát, amiben szépnek érzed magad. Ha jól nézel ki, jól is érzed magad – folytatta az énekesnő. – Ez régi mondás, de igaz. Tényleg segíthet, hogy az ember összeszedje magát, ha úgy érzi magát, mint egy rossz lány.”

Első gyermekét várja Rihanna párjával, a harlemi rapperrel, A$AP Rockyval. Nem mindennapi kismamaszettben jelentette be várandósságát az énekesnő, később egy Jean Paul Gaultier csipkekardigánban és egy The Attico leggingsben jelent meg, amit egy Carhartt x Wardrobe.NYC kifordíthatós dzsekivel párosított. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna a rövid felsőket nem hagyja a szekrény mélyén kismamaként sem, egy szőrrel szegett Fendi felsőben és csípőfarmerben is mutatkozott nemrég, amit vintage patchwork farmerrel és leopárdmintás kabáttal vett fel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!