12 év után először fotózták le Bridget Fondát

2022. február 28.
Tizenkét év után először fotózták le Bridget Fonda színésznőt, a színészlegenda Jane Fonda unokahúgát. A képeken rá sem lehet ismerni.  

Bridget Fonda fekete-fehér csíkos pólót és fekete melegítőnadrágot viselt, amikor lefotózták, ahogyan smink nélkül autózik és ügyeket intéz Los Angelesben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Moxey (@moxeyblonde) által megosztott bejegyzés

Bridget a híres Fonda színészdinasztia tagja. Nagyapja az Oscar-díjas filmlegenda, Henry Fonda (aki 77 évesen halt meg 1982-ben), apja a Szelíd motorosok sztárja, Peter Fonda (79 évesen hunyt el 2019-ben), nagynénje pedig a 84 éves színésznő és egykori fitneszguru, Jane Fonda.

Színészként édesapja klasszikus filmjében, a Szelíd motorosokban debütált 1969-ben, amikor még csak ötéves volt. Van egy öccse is, Justin Fonda (55), aki a kamera mögött és előtt is dolgozik filmekben és tévében. Bridget Fonda talán legnagyobb filmje az 1992-es Egyedülálló nő megosztaná című thriller volt. De ismerhetjük az 1990-es A Keresztapa III.-ból, A bérgyilkosnőből, a Sorsjegyesek vagy a Jackie Brown című alkotásokból is. Utolsó szerepét a Hókirálynő című tévéfilmben játszotta 2002-ben.

Az utolsó alkalom, amikor egy hollywoodi eseményen látták Bridgetet, az volt, amikor részt vett Quentin Tarantino II. világháborús filmje, a Becstelen brigantyk bemutatóján Los Angelesben 2009-ben. „Kíváncsi vagyok, milyen elégedettséggel tekintenék magamra akkor, ha nem lennék egy olyan család tagja, amelyik ilyen meghatározó dolgokat tett le az asztalra – mondta a Movieline-nak még 1993-ban. – Milyen érzés lenne tudni azt, hogy a sikereim csak rajtam múltak… Néha azon tűnődöm, hogy nyugodtabb lennék-e, ha tudnám, hogy egyedül csináltam végig.”

Fonda 2003 februárjában csodával határos módon túlélte, hogy felborult az autójával, ami csak annak köszönhető, hogy becsatolta a biztonsági övet – közölték a hatóságok akkor. Fonda a malibui autópályán haladt, amikor elvesztette uralmát az autója felett, átbillent a töltésen, és lezuhant. Még ugyanebben az évben feleségül ment a zenész-zeneszerző Danny Elfmanhoz. Fiuk, Oliver ma már 17 éves, rá egy évre született. Később az orvosok arról számoltak be, hogy a hátán elszenvedett sérülés súlyosabb volt, mint azt eredetileg gondolták. Állítólag a balesete, valamint fia születése miatt vonult vissza a színészettől, hogy csak az anyaságra koncentrálhasson.

Férje, Danny Elfman jelenleg is aktív a szórakoztatóiparban, és gyakran posztol 158 000 követővel rendelkező Instagram-profilján, de a családját csak ritkán mutatja meg, inkább a munkájára és a családi kutyájára, Yukira összpontosít. Pár nappal ezelőtt például Elfman közzétette, hogy idén fellép a Coachella zenei fesztiválon.

A házaspár jelenleg két szomszédos ingatlanban él a San Fernando-völgyben, Los Angeles mellett. Tavaly vették meg a házakat, miután eladták a birtokukat.

Fotó: Getty Images, Instagram Forrás: Pagesix

Olvass tovább!