Soha ne kérdezd meg Rihannától, fiú vagy lány lesz-e a gyereke

2022. március 04.
Senki sem tud úgy terhesnek lenni, mint Rihanna. Ezt bizonyította is az énekesnőből lett divat- és sminkmogul a párizsi divathéten már a jelenlétével is, ám váratlan dolog történt, amikor megjelent a Dior bemutatóján egy gót fehérneműben. Egy biztos, minden riporter egy életre megtanulta, hogy jobb, ha semmit sem kérdez Rihannától.

Már eleve az a tény, hogy képes térdig érő, magas sarkú csizmában lejteni, tiszteletre méltó, amikor a várandósságának láthatóan túl a közepén jár már. Ám arra is csak Rihanna képes, hogy mindezt így viselje egy aprócska fekete kombinéval. Volt azonban olyan vakmerő riporter, aki láthatóan úgy érezte, lehet olyan bátor, és megszólíthatja Rihannát, sőt, azt a kérdést is felteheti neki, fia vagy lánya születik-e nemsokára. Rihanna reakcióját mindenki el tudja képzelni. 

rihanna-gyerek-kerdes

Aki mégsem, azok számára szerencsére Tim Blanks, a Business of Fashion szerkesztője felvette a jelenetet, és meg is osztotta közösségi oldalán, hogy mindenki lássa, mi a legrosszabb kérdés, amit csak fel lehet tenni Rihannának a párizsi divathét kellős közepén. Az énekesnő arca mindent elmond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim Blanks (@timblanks)

Valószínűleg, ha ránk nézne így, azonnal azt kívánnánk, nyíljon meg alattunk a föld, vagy valahogy szűnjünk meg létezni, mintha sosem lettünk volna, és soha többé senki ki se ejtse a nevünket. Jó eséllyel azonnal elsüllyedt szégyenében, aki Rihannának fel merte tenni az egyébként bizonyára sokakat foglalkoztató kérdést. 

Rihanna valószínűleg nem volt a legjobb kedvében a párizsi divathéten, mivel ugyanúgy a Dior bemutató előtt csípték el azt a beszélgetést is, amikor a stábból valaki azt kiabálta az énekesnő érkezésekor, hogy késett. Nem túl kedves módja egy királynő köszöntésének. A válaszra nem is kellett sokat várni, azonnal érkezett, teljesen kifejezéstelen arccal vetette oda Rihanna nemes egyszerűséggel: „nem mondod?!” Valószínűleg ezek után tényleg mindenki kétszer átgondolja, merjen-e kérdezni bármit Rihannától, ha úgy adódna a helyzet, hogy egyáltalán lehetősége lenne rá.

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvass tovább!