Mi lesz Camilla gyerekeivel, ha Károly herceg trónra lép?

2022. március 07.
Vajon ők is királyi címet kapnak?

Nem sokat hallani róluk, de Károly herceg feleségének, Camilla cornwalli hercegnének két felnőtt gyereke is van: Tom Parker Bowles és Laura Lopes. Mindkét gyerek Camilla első házasságából, az exférjétől, Andrew Parker Bowlestól született. Tom és Laura meglehetősen nyugodt életet élnek, a reflektorvénytől távol – Tom Parker Bowles ételkritikusként, Laura Lopes pedig művészeti kurátorként tevékenykedik.

camilla-Laura-Lopes-Tom-Parker-Bowles

Tom és Laura neve az utóbbi hetekben azután került újra elő, hogy Erzsébet királynő bejelentette: fia, Károly majdani trónra lépésével Camilla is királynéi rangra fog emelkedni. Ezek után sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mostohaapjuk királlyá koronázása után a két Parker Bowles gyerek is kapni fog-e királyi címet?

A kérdésre nincs egyértelmű válasz, hasonló helyzetre ugyanis korábban még nem volt precedens. Brian Hoey királyi kommentátor egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy ő személy szerint nagyon is valószínűnek tartja a dolgot, ám mint mondta, szerinte Tom és Laura csak kisebb nemesi címeket fognak kapni, és ettől még nem fognak a királyi család dolgozó tagjaivá válni.

„Azt hiszem, mindenképpen kapnak valamilyen címet – mondta Hoey. – Károly, bár azt mondta, hogy modernizálni akarja a királyi családot, valójában nagyon is tradicionalista, nagyon realista. Úgy gondolom, hogy mindent meg fog tenni, amit abban a helyzetben helyes formális döntésnek fog tartani.”

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!