Mi lesz Camilla gyerekeivel, ha Károly herceg trónra lép?

2022. március 07. |

Vajon ők is királyi címet kapnak?

Nem sokat hallani róluk, de Károly herceg feleségének, Camilla cornwalli hercegnének két felnőtt gyereke is van: Tom Parker Bowles és Laura Lopes. Mindkét gyerek Camilla első házasságából, az exférjétől, Andrew Parker Bowlestól született. Tom és Laura meglehetősen nyugodt életet élnek, a reflektorvénytől távol – Tom Parker Bowles ételkritikusként, Laura Lopes pedig művészeti kurátorként tevékenykedik.

camilla-Laura-Lopes-Tom-Parker-Bowles

Tom és Laura neve az utóbbi hetekben azután került újra elő, hogy Erzsébet királynő bejelentette: fia, Károly majdani trónra lépésével Camilla is királynéi rangra fog emelkedni. Ezek után sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mostohaapjuk királlyá koronázása után a két Parker Bowles gyerek is kapni fog-e királyi címet?

A kérdésre nincs egyértelmű válasz, hasonló helyzetre ugyanis korábban még nem volt precedens. Brian Hoey királyi kommentátor egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy ő személy szerint nagyon is valószínűnek tartja a dolgot, ám mint mondta, szerinte Tom és Laura csak kisebb nemesi címeket fognak kapni, és ettől még nem fognak a királyi család dolgozó tagjaivá válni.

„Azt hiszem, mindenképpen kapnak valamilyen címet – mondta Hoey. – Károly, bár azt mondta, hogy modernizálni akarja a királyi családot, valójában nagyon is tradicionalista, nagyon realista. Úgy gondolom, hogy mindent meg fog tenni, amit abban a helyzetben helyes formális döntésnek fog tartani.”

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok