Sztárpárok, akiknek szakítást hozott 2021

2021. december 25.
Mutatjuk azokat a sztárpárokat, akik idén döntöttek úgy, hogy külön utakra lépnek. Hosszabb és rövidebb ideje tartó szerelmek is köddé váltak, az okok is igen sokszínűek, a fizikai távolságtól az anyósig akad sokféle.

Ezek a hírességek 2021-ben a saját bőrükön is megtapasztalták, milyen vacak akkor is reflektorfényben lenni, amikor legszívesebben magukra zárnák az ajtót, és itatnák az egereket.

Ezek a hírességek szakítottak 2021-ben

Kim Kardashian és Kanye West

A kritikusnak számító 7 évnyi házasság után, februárban döntött úgy Kim és Kanye, hogy pontot tesznek a kapcsolatuk végére. Szerelmük legnagyobb ellenségének a távolság bizonyult, a pár tagjai ugyanis két különböző államban laktak. Kim a fájdalmas szakításról úgy nyilatkozott, hogy olyan társra vágyott, aki a mindennapok része, ez pedig nem működött úgy, hogy ilyen messze laktak egymástól. Az már más kérdés, hogy Kanye miért nem akart a valóságshow-celeb nejétől és annak családjától távol lenni.

Ezek a hírességek szakítottak 2021-ben

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez

Ennek a szerelemnek áprilisban lett vége, amiről a rajongókat egy rövid közleményben tájékoztatták az érdeklődők: „Rájöttünk, hogy barátként jobban passzolunk egymáshoz, ezért úgy döntöttünk, hogy kapcsolatunkat ebbe a mederbe tereljük. A közös munkát a jövőben is folytatjuk, és a későbbiekben is számítunk egymásra közös vállalkozásainkban és terveinkben.” Mint ismeretes, az 52 éves Jennifer Lopez azóta egykori exe, Ben Affleck mellett találta meg a boldogságot, és a jelek szerint szerelmesebbek, mint valaha.

Ezek a hírességek szakítottak 2021-ben

Leila George és Sean Penn

Bár már 2016 óta együtt voltak, amolyan se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék. „Épp hogy összejöttek, máris szakítottak, aztán Sean visszanyerte Leilát” – mesélte róluk egy közeli ismerős a People magazinnak, majd hozzátette, hogy sokadik szakításuk után Sean meglehetősen kétségbe esett, hogy örökre elveszítheti a barátnőjét, ezért komolyan pedálozni kezdett a kegyeiért. Ez olyan jól sikerült, hogy a világjárvány miatti karantént már egy fedél alatt töltötték, és a boldogító igent is kimondták, a frigy azonban alig tartott egy évig, augusztusban ugyanis bejelentették a szakításukat.

Ezek a hírességek szakítottak 2021-ben

Kaley Cuoco és Karl Cook

Csaknem 5 éve együtt voltak már (ebből 3 évet házastársként), amikor szeptemberben jött a hír, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. „Bár mélyen tiszteljük és szeretjük egymást, rá kellett jönnünk, hogy útjaink nem egy irányba tartanak. Annyi mindent megosztottunk rajongóinkkal az utóbbi időben, hogy úgy érezzük, erről a döntésről is be kell számolnunk, annak ellenére, hogy szeretnénk megóvni az intim szféránkat” – adták hírül, hozzátéve, hogy viták és veszekedések nélkül zárták le a házasságukat. Igaz, hogy hivatalosan soha nem erősítették meg, sokak szerint Kaley máris újra szerelmes.Ezek a hírességek szakítottak 2021-ben

Gigi Hadid és Zayn Malik

Októbert írtunk, amikor szárnyra kapott a hír, hogy Gigi és Zayn már nem alkotnak egy párt, ebben pedig komoly szerepe van Gigi édesanyjának, Yolandának, akivel Zayn összetűzésbe keveredett. A vita tárgyát a sztárpár kislányának személyiségi jogai képezték, amivel kapcsolatban egyáltalán nem értett egyet az újdonsült apuka és az anyós. A People magazin értesülése szerint Gigi és Zayn továbbra is közösen nevelik a lányukat, Khait, de már nem alkotnak egy párt.

Ezek a hírességek szakítottak 2021-ben

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?