Gazdagok és szép fürdőszobájuk van: akár sétálhatunk is virtuálisan 6 híresség fürdőjében

2022. március 03.
A fürdőszobai szelfinél nyíltabb műfaj nem igen létezik. Ezt még a hírességek sem gyakran vállalják be, így amikor mégis a mosdó feletti tükör előtt pózolnak, minden apró részletet igyekszünk meglesni, ami csak látszódik a válluk mögött. Nem kell tovább a morzsákból összerakosgatni, hogy nézhet ki Meghan Markle és Harry vagy éppen Jennifer Aniston fürdőszobája. Sőt, nemcsak az alaprajzot bogarászhatjuk teljes részletességében, de virtuális sétát is tehetünk hat híresség otthonának legkisebb helyiségében. Ami az ő esetükben nem is olyan kicsi.

Ha csak kíváncsiak vagyunk a sztárok fürdőszobáira, vagy inspirációt szeretnénk meríteni abból, hogyan rendezte be Gigi Hadid, Serena Williams vagy éppen Drake a sajátját, a QS Supplies megtette nekünk azt a szívességet, hogy összeollózta hat híresség fürdőszobai szelfijeiből, milyen alaprajzú és berendezésű otthonukban a fürdő – sőt, virtuálisan körbe is járhatunk a helyiségekben.

Serena Williams (Miami, Florida)

sztar-furdoszoba-virtualis-seta

„Jó, ha az ember ismeri a határait – vallja a teniszlegenda Serena Williams. – Nagyon jó vagyok teniszben, de közel sem vagyok ennyire jó a lakberendezésben. De sokat tanultam Venustól” – utalt nővérére a sokszoros bajnok, aki szintén teniszsztár volt, ám azóta lakberendezési guru lett belőle, és természetesen segédkezett Serenának a spanyol mediterrán stílusú, 1300 négyzetméteres álomotthonának berendezésében.

A fürdőszobában, ami egy minimalista márvány mestermű, a zöld növények és a kilátás a kertre egyértelműen japán hatást kelt. Érdemes még megfigyelni a fürdőkádat, ami a mozaikpadlóval egy szintben lévő zuhanyzóból érhető el, és a különálló mosdórészt az arany kiegészítőkkel.

Jennifer Aniston (Bel Air, Kalifornia)

sztar-furdoszoba-virtualis-seta

10 évig Monicával kellett osztoznia a fürdőszobán, szóval Rachelnek – vagyis Jennifer Anistonnak – valóban kijárt egy mennyei fürdő. Villája belső tereit maga Aniston tervezte, a pletykák szerint, amikor Brad Pittel élt, össze is vesztek azon, milyen legyen a vécéülőke. Aniston második férjét, Justin Theroux-t is bevonta a lakásdekorációval kapcsolatos kérdésekbe.

A 21 millió dolláros álomotthont 1965-ben tervezte A. Quincy Jones építész. 6-11 közötti a fürdőszobák száma, attól függően kinek akarunk hinni, Aniston a pontos számot nem árulta el. A legnagyobb fürdőszobát calacattai márvány borítja, ami kívülről nézve olyan, mint egy zen kert. „Jennifer imádja a fa, kő és bronz anyagokat, mivel ezek valódi mélységet és karaktert adnak a tereknek – árulta el Stephen Shadley, a színésznő lakberendezési tanácsadója, aki a ház megálmodásánál segédkezett Anistonnak. – Függetlenül attól mennyire szép vagy luxus egy helyiség, a lényeg, hogy otthonos, meleg és hívogató legyen.”

Harry és Meghan Markle (Montecito, Kalifornia)

sztar-furdoszoba-virtualis-seta

A helyiségből, ahova még a király (vagy herceg) is gyalog jár, a hírek szerint 18 is van Harry és Meghan Markle otthonában. A pletykák szerint azért van ilyen sok, mert az esküvőjükön azzal szembesültek, milyen bonyodalmakat okozhat, ha túl kevés mosdó jut túl sok emberre. A 18 millió dollárba, amennyit a Montecitóban található ingatlan ér, már belefér azért ilyen sok fürdőszoba. 

Sussex hercegi párjának fő fürdőszobájában beépített kád található az ablak alatt csodaszép függönyökkel, ha valakinek épp akkor kellene használnia a vécét, amikor más a kádban van, mert a másik 17 helyiség épp foglalt. Az L-alakú szekrény otthonossá és kuckóssá teszi a fürdőszobát, ahol még egy kandalló is található, hogy még melegebb legyen. 

Drake (Toronto, Kanada)

sztar-furdoszoba-virtualis-seta

„Mivel a szülővárosomban építettem fel az otthonomat, olyat akartam létrehozni, ami 100 évig áll majd” – mondta Drake a több mint 4600 négyzetméteres torontói házról. Száz év nem is olyan sok egy háznak, különösen nem egy ekkora palotának, főleg annak tudatában, hogy a fürdőszobában egy közel kéttonnás fürdőkád található, amit egyetlen tömb fekete márványból faragtak ki.

A márvány fürdőkád mellett hatalmas csillár, apró fények és egy luxusszék is áll Ferris Rafauli bútortervezőtől. Külön érdekesség, hogy Drake fürdőjében robotvécé található, ami magától nyílik fel, zenél és világít, míg a rapper rajta trónol.

Kendall Jenner (Los Angeles, Kalifornia)

sztar-furdoszoba-virtualis-seta

A modell Beverly Hillsen vásárolt magának egy 8,55 millió dolláros házat, rögtön Charlie Sheen szomszédságában. Miután láttuk nemrégiben, milyen Kendall Jenner nővérének, Kim Kardsashiannek az otthona, nem csoda, ha a húg igyekezett kitenni magáért, számítva arra, hogy a testvére látogatóba érkezve nála is készítene egy fürdőszobai szelfit. 

A réz csaptelepek, a széles, fákra nyíló ablakok és az antik szőnyeg egészen különlegessé teszi Kendall Jenner fürdőszobáját. A modell valószínűleg szeret olvasni a fürdőben, hiszen egy antik könyvespolc is található a helyiségben. 

Gigi Hadid (New York, USA)

sztar-furdoszoba-virtualis-seta

Úgy tűnik, a modell kapcsolata végleg véget ért gyermeke apjával, Zayn Malikkal némi botrány után, Gigi Hadid újra is terveztette fürdőszobáját. Abban mindenképp a korábbi elvet követi, hogy továbbra sem hisz a kevesebb több filozófiájában. A pszichedelikus, bohém textilek és óriási pop art szobrok a márvány mosdókagyló és elefántcsont szekrény mellett valódi kavalkádot teremtenek Hadidnál.

Ezek mellett jól megférnek a réz csaptelepek, a mahagóni és a fehér márvány pult is. A végső simítást pedig a feketével keretezett franciaablak adja.

Forrás: QS Supplies Fotók: QS Supplies, Getty Images

Olvass tovább!