Gwyneth Paltrow álomszép otthonában függőágy van a nappaliban

2022. február 04.
Világbajnok wellness-részleget is kialakított Montecitóban található birtokán a Goop alapítója.

Az Architectural Digestnek mutatta meg a kaliforniai Montecitóban található otthonát Gwyneth Paltrow. Az csodás dekorációt a Goop alapítója maga találta ki, mert azt szerette volna, hogy valóban az ő egyedi álomotthona legyen. A ház minden egyes szegletén látszik, hogy a lehető legnagyobb gonddal találták ki, és magán viseli tulajdonosa személyiségének nyomait. 

gwyneth-paltrow-luxusvilla

A nappalit maga Gwyneth Paltrow úgy jellemezte, hogy dilis, a szó legjobb értelmében. A színészből lett életmódguru a helyiséget semleges árnyalatokkal dekorálta, ami megnyugtató hangulatot adott a térnek. A szobában a hatalmas függőágy vonja magára a figyelmet azonnal, amit a plafontól a padlóig érő ablak elé helyeztek, ahol mindig beárad a fény, így fürdőzhetnek a lakók a Nap melegében. „Tökéletes hely a bekuckózáshoz, olvasáshoz” – vallotta be Paltrow.

gwyneth-paltrow-luxusvilla

Ha a nappali még nem győzött volna meg valakit arról, hogy ez tényleg egy álomvilla, a wellnessrészleg majd biztosan megteszi ezt. Paltrow és férje, Brad Falchuk producer kimondottan azért rendezte be így, hogy dél-kaliforniai házukba visszavonulva nyugodtan pihenhessenek.

„A végleges, örökkön örökké otthonunkban gondolkoztunk, amikor megálmodtuk ezt a házat – mondta Gwyneth Paltrow. – Mi lenne az a néhány dolog, ami elég különleges, és amit akkor is használhatunk, ha már nagyon öregek leszünk? Arra jutottunk, hogy egy valódi spa csodás lenne itthon.” Így hangulatfényekkel, pezsgőfürdővel, szaunával, gőzfürdővel és úszómedencével is felszerelték a pihenésre, romantikázásra kitalált részt villájukban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Gwyneth Paltrow háza ékes bizonyítéka annak, hogy a színésznő igazán tudja, hogyan kell élni az A-listás hírességek életét, és azt is bevallotta, hogy szereti a luxust, ha az otthona megtervezéséről van szó. „Minden nap ide jövök haza. Folyamatosan használom. Amikor itthon vagyok, meg kell csípnem magam, mert nem tudom elhinni, hogy ez a mi házunk és itt élünk” – áradozott otthonáról Gwyneth Paltrow, amit teljesen megértünk, mert ezzel valószínűleg bárki más is így lenne a helyében.

Forrás: Architectural Digest Fotó: Getty Images, Architectural Digest

Olvass tovább!