Britney Spears rajongói házassági szerződést sürgetnek

2021. szeptember 15.
Természetesen Britney Spears vőlegénye, Sam Asghari sem hagyta szó nélkül azokat a hangokat, melyek arra hívják fel az énekesnő figyelmét, hogy ideje lenne gondolnia a házassági szerződésre is.

A 39 éves énekesnő kezét a gondnokság megszüntetéséért vívott harc kellős közepén kérte meg Sam Ashgari, akivel 5 éve alkotnak egy párt. Britney Spears a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt. Miközben érkeztek a gratulációk, az Oscar-díjas Octavia Spencer színésznő arra is felhívta az énekesnő figyelmét, hogy a házassági szerződésre is ideje lenne gondolnia.

britney-spears-sam-asghari-hazassagi-szerzodes
Britney rajongói is egyre hangosabban sürgetik az énekesnőt a szerződés megkötésére, amivel egy esetleges válás esetén sem kellene vagyona felét férjének adnia. A 27 éves Asghari, aki Britney háttértáncosa volt, azóta pedig színészként, modellként és fitnesz szakértőként próbál boldogulni, nyilvánvalóan az a fél, aki kisebb vagyonnal érkezik ebbe a házasságba. Britney vagyonát jelenleg 60 millió dollárra becsülik, ám ezen apja, Jamie Spears gyakorolja a döntés jogát mint az énekesnő gondnoka, ám remélhetőleg már nem sokáig.

„Köszönjük mindenkinek, hogy aggódik a házassági szerződés miatt – válaszolta Asghari. – Természetesen kőkemény házassági szerződést kötünk, hogy megvédjem a Jeepemet és a cipőkollekciómat, ha valaha kidobna Britney.” A férfi ugyanakkor megköszönte a rengeteg támogató és biztató üzenetet, amit a nagy bejelentés óta kaptak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Britney és Asghari 2016 óta randiznak, amikor a férfi szerepelt az énekesnő videóklipjében. A férfi végig támogatta az énekesnőt a gondnokság elleni harcban is, amit Britney a közösségi oldalain is köszönt neki. 

Britney Spears korábban kétszer volt házas. 2004-ben gyermekkori barátjával, Jason Alexanderrel házasodott össze, majd vált el viharos sebességgel egy átbulizott hétvégén. Még ugyanebben az évben fogadott örök hűséget Kevin Federline-nak, akivel két fia született, Sean Preston és Jayden James. A pár 2007-ben vált el. 2010-ben ügynöke, Jason Trawick is eljegyezte Britney-t, 2012-ben szakítottak.

Forrás: Yahoo Fotó: Getty Images

Olvass tovább!