5 híresség, akinek a szülei is rivaldafényben éltek

2022. január 17.
Ezekben a családokban nincs hiány sztárokban, több generáció tagjai is fényes karriert futottak be. Ki így, ki úgy, de híressé vált és öregbítette a família hírnevét.

Híres szülők gyerekeként egész kicsi koruktól kezdve láthatták, mivel jár a rivaldafény, és a jelek szerint rákaptak az ismertség ízére. Ezek a sztárcsemeték is meghódították a világot, pont úgy, ahogy édesanyjuk, édesapjuk vagy mindketten egyszerre tették.

Sztárok, akiknek a szülei is ismertek

Tori Spelling

Aaron Spelling elismert producer lányának, Torinak 8 éves koráig kellett várnia, hogy ölébe hulljon egy tévészerep, az igazi fordulópontot azonban az jelentette, hogy 17 évesen a Beverly Hills 90210 című sorozatban megkapta Donna Martin szerepét. Ezután mindig megtalálták kisebb munkák, amikor pedig időszerűvé vált, látható volt a Beverly Hills 90210 újraforgatásán, legutóbb 2020-ban.

5 híresség, akinek a szülei is rivaldafényben éltek

Rumer Willis 

Demi Moore és Bruce Willis közös gyermeke mindössze 7 éves volt, amikor 1995-ben megkapta élete első filmszerepét a Tegnap és ma című produkcióban, amelyben édesanyjával együtt állt a kamerák elé. Láthattuk a nagy sikerű Sztriptíz című filmben is, és innentől tényleg nem volt megállás: Rumer eltántoríthatlanul a színészkedés felé vette az irányt, bár a közelmúltban bebizonyította, hogy táncosnőként is szupertehetséges. Már most elmondhatja magáról, hogy játszott Oscar-díjra jelölt filmben, amire méltán büszke lehet ő is és a szülei is.

Sztárok, akiknek a szülei is ismertek

Jaden Smith

A nyitott házasságban élő Will Smith és Jada Pinkett-Smith gyermeke épphogy elkezdte az iskolát, máris filmszerepet kapott, mégpedig édesapja oldalán A boldogság nyomában című filmben, de A karate kölyök 2010-es remake-jében is hatalmasat alakított. Ma már inkább zenei karrierjét építgeti, akárcsak a lánytestvére, Willow, aki mindössze 9 éves volt, amikor magára vonta a zeneipar nagyjainak figyelmét.

5 híresség, akinek a szülei is rivaldafényben éltek

Drew Barrymore

Egy igazi színészcsalád sarja: édesanyja, Jaid Barrymore és édesapja, John Drew Barrymore is a színjátszásnak szentelte az életét, sőt a nagyapja, John Barrymore is dolgozott színészként. Bár már 7 évesen filmszerepet játszott, az igazi kiugrást az E. T. hozta meg, ebben a főszereplő kisfiú, Elliot húgát alakította. Innentől kezdve nem volt visszaút, számos remek szerepet kapott és játszott el, amiért 2010-ben Golden Globe-díjat is kapott. Mára olyan izgalmas terepen is kipróbálta magát, mint a műsorvezetés (saját beszélgetős műsora a második évadnál tart), de bútortervezőként is nagyot alkotott

5 híresség, akinek a szülei is rivaldafényben éltek

Sosie Bacon

Mindössze 10 éves volt, amikor a kamera előtt is meztelenkedő Kevin Bacon lánya képernyőre került 2005-ben egy, az apja által rendezett filmben. Ezután édesanyja, Kyra Sedgwick oldalán lehetett látni a A főnök című sorozatban. Már kezdő színészként tudatosan törekedett arra, hogy híressé váljon, amiben minden bizonnyal Golden Globe-díjjal jutalmazott szülei is maximálisan támogatták.

5 híresség, akinek a szülei is rivaldafényben éltek

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?