Kim Kardashian újabb Photoshop-bakival borzolta a kedélyeket

2022. április 28.
Úgy tűnik, a világ összes pénze sem elég arra, hogy a Kardashian család végre találjon egy jó minőségű fotószerkesztő programot. Ezúttal a közösségioldal-függő családból Kim Kardashian mutatott be ismét egy csúnyán elrontott képet.

Még csak nagyító sem kell hozzá, annyira nyilvánvalóan megszerkesztett képet tett közzé magáról Kim Kardashian, hogy a fehérnemű márkája, a SKIMS egyik legújabb termékét, a csónak nyakú melltartót és bugyit bemutassa egy medence partján állva. 

kim-kardashian-photoshop-baki

A sasszemű követők azonnal kiszúrták, hogy a 41 éves realitysztárból lett üzletasszony köldöke eltűnt valahol a kép elkészülte és a posztolás közötti időben. „Elfelejtetted meghagyni a köldököd” – írta az egyik követő, majd a hiányra még sokan felhívták Kim Kardashian figyelmét. Az egyik rajongó még hashtaget is készített a hiányzó testrésznek: #WheresKimsBellyButton. 

Természetesen Kim Kardashian valódi, elszánt rajongói – köldök ide vagy oda – inkább arra igyekeztek irányítani a figyelmet, hogy milyen gyönyörű Kardashian szinte smink nélkül. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

A Kardashian-Jenner családtól nem idegen a képszerkesztők használata. Khloé Kardashian nemrég el is ismerte, hogy a család még lánya, True arcát is ráphotoshopolta unokatestvére, Stormi testére a Disneylandben készült képeken. Hogy miért tettek ilyet, azt azóta sem árulták el.

Kim Kardashian képeinél egyébként már az is felmerült, hogy újdonsült szerelme, Pete Davidson orrát és arccsontját megszerkesztette a közös képeken, bár ezt egyelőre nem ismerte el.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!