Britney Spears megmutatta esküvői ruháját

2022. május 10.
Britney Spears és vőlegénye, Sam Asghari kitűzték esküvőjük dátumát, az énekesnő pedig új cicája mellett megmutatta azt is, milyen lesz az esküvői ruhája. Legalábbis egy része.

Bár azt már korábban közölték, hogy nem várnak sokáig az eljegyzés után az esküvővel, a pontos dátumot még nem hozta nyilvánosságra sem Sam Asghari, sem Britney Spears. Egészen mostanáig. Most ugyanis a 40 éves énekesnő óriási eljegyzési gyűrűjéről töltött fel Instagramjára a 28 éves vőlegény egy fotót anyák napja alkalmából, megjegyezve, hogy az életük mostantól egy tündérmesére hasonlít, és Britney nemsokára a királynője lesz.

britney-spears-eskuvoi-ruha

Britney Spears a macskájáról, Wendyről rakott fel fotót szintén a közösségi oldalára, mellékesen megjegyezve, hogy a cica a menyasszonyi ruháján heverészik. 

„Hadd mutassam be Wendyt. És igen, ez a menyasszonyi ruhám fátyla” – írta a kép mellé Britney. A sasszemű követők azt is kiszúrták, hogy másodszor rakta fel a fotót az énekesnő, csak előző nap nem sokkal a posztolás után törölte is. 

Britney harmadik alkalommal készül kimondani a boldogító igent. Először 2004-ben állt az oltár elé, akkor gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel házasodott össze, majd 55 óra múlva el is váltak. Másodszor két gyermeke apjával, korábbi háttértáncosával, Kevin Federline-nal mondták ki egymásnak az igent még ugyanabban az évben, hogy Alexanderrel villámházasságot kötött, a pár azonban 2007-ben elvált. 

Britney és Sam Asghari 2016 óta vannak együtt, az énekesnő Slumber Party című videóklipjének forgatásán jöttek össze. A pár első gyermekét várja, és azt mondták, nem szeretnék tudni előre a gyermekük nemét.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!