Britney Spearsnek az apja szabta meg, milyen színű lehet a konyhája

2021. június 23.
Egy kiszivárgott új dokumentum szerint Britney Spears apja a gondnoksága alatt sokkal szigorúbban beszabályozta az énekesnő életét, mint ahogy azt eddig gondoltuk.

A dokumentumból a többi között az is kiderült, hogy az énekesnő még azt sem dönthette el saját maga, hogy milyen színű konyhaszekrényei legyenek. Spears állítólag még néhány éve azt mondta apjának, hogy újra szeretné festetni a konyháját és benne a szekrényeit, az apja azonban arra hivatkozva, hogy túl drága lenne, nem engedte meg neki.

britney-spears-gondnoksag-per

2016-ban Britney Spears panaszt is tett a bíróságon, mert mint mondta, rosszul van attól, hogy az apja kihasználja, és úgy érzi, mindenki csak azért van körülötte, hogy elköltsék azt a pénzt, amit valójában ő keresett meg. Még abban az évben azt is jelezte a bíróságnak, hogy szeretné végleg megszüntetni az gondnokságot, mert az apja teljesen megszállottá vált az élete kontrollálásában.

De hiába jelezte Spears már évekkel ezelőtt az apjával kapcsolatos aggályait, az énekesnő a mai napig Jamie Spears felügyelete alatt él. A harcot viszont nem adta fel: néhány hónappal ezelőtt ismét eljárást indított az apja ellen és a gondnokság megszüntetéséért, az énekesnő bírósági meghallgatására pedig pont holnap fog sor kerülni.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!