A Bridgerton-rajongók meg vannak győződve róla, hogy Boris Johnson is szerepelt a 2. évadban

2022. május 04.
Egy meglehetősen bizarr elmélet kering a neten a Bridgerton 2. évadjával kapcsolatban.

A Bridgerton 2. évada talán az elsőnél is nagyobb sikert aratott – a rajongók még az sem bánták, hogy az új epizódokban lényegesen kevesebb túlfűtött szexjelenet várt rájuk, és helyette a készítők a slow burn romance, azaz a lassan építkező szerelem irányába vitték el a történéseket.

Bridgerton szexjelenetek

Bár több hónap is eltelt már a második évad premierje óta, egy bizarr, de annál viccesebb teória csak az utóbbi hetekben kezdett el terjedni a sorozattal kapcsolatban: egy Bridgerton-rajongó meg van győződve róla, hogy egy pillanat erejéig Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke is feltűnik az egyik jelenetben.

A @txharvey nevű felhasználó videójában a Simone Ashley által alakított Kate Sharmát láthatjuk, amint álmatlanul fekszik az ágyában, miközben a plafont bámulja. A videó egy pillanatra meg is mutatja a freskókkal díszített mennyezetet – és ekkor lesz látható az a félmeztelen férfi alak is, aki tényleg megszólalásig hasonlít Boris Johnsonra.

@txharvey

Talk about ruining the vibe

♬ original sound – THarvey

A videó jelenleg több mint egymillió megtekintésnél tart, és több mint 145 ezer lájkot kapott, a kommentek között pedig egy rakás viccesebbnél viccesebb megjegyzést lehet olvasni.

„Nem csoda, hogy nem tudott elaludni” – írta az egyik felhasználó, mire valaki más hozzátette, hogy „Bármi lehetséges azóta, hogy Tump is szerepelt a Reszkessetek, betörőkben!.

Hogy vajon véletlen egybeesés az egész, vagy a díszlettervező alattomos kis tréfájának köszönhetjük Boris Johnson sorozatbeli viszontlátását?

Valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

Fotó: Netflix

Olvass tovább!