Felismered a Bridgerton sorozat szereplőit civilben?

2022. április 22.
Ha minden a tervek szerint alakul, idén nyáron kezdetét veszi A Bridgerton család harmadik évadának forgatása, az új epizódok pedig jövő tavasszal vagy nyáron képernyőre is kerülhetnek. Amíg tűkön ülve erre várunk, nézzük, hogy festenek a szereplők civilben!

A Bridgerton család szereplői egy csapásra belopták magukat a nézők szívébe. A Netflix sikersorozata nem ért véget a második évaddal, jön az újabb és újabb szezon!

Netflix A Bridgerton család szereplői laptopon

A készítők megerősítették, hogy lesz folytatás, így 2023-ban sem maradunk Bridgerton nélkül, mert jön a harmadik évad, amiről már most lehet tudni ezt-azt. A színészek most még nem forgatnak, így a csodás kosztümöket is szögre akasztották – mi pedig most megmutatjuk, hogy festenek a főszereplők civilben!

Nicola Coughlan

A Penelopét alakító színésznőnél teljesen érthetően betelt a pohár, amiért az utóbbi időben szinte mindenki tett valamilyen megjegyzést a testalkatára. A kéretlen kritikák hatására még fontosabbnak tartja, hogy kiálljon a nők jogaiért: ez a kép is egy Londonban tartott nőnapi rendezvényen készült róla.

Nicola Coughlan

Ruby Barker

A Marina Thompson bőrébe bújó színésznő nagy népszerűségre tett szert a sorozatnak köszönhetően. Ez a kép akkor készült róla, amikor egy londoni filmfesztivál vendégeként mozdult ki otthonról.

Ruby Barker

Golda Rosheuvel

A színésznő, akire a nehéz természetű Charlotte királyné szerepét bízták, igazi átváltozóművész. Van, hogy fekete göndör fürtöket visel, máskor pedig rövid vörös hajjal tűnik fel a színen. Ez utóbbi történt egy londoni díjátadón, ahol a közönség soraiban élvezte az estét.

Golda Rosheuvel

Sabrina Barlett

Sienna Rosso megformálójának mindig is fontos volt, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra, ezért örömmel vesz részt olyan eseményeken, amelyek a prevenciót helyezik előtérbe. Itt éppen egy, a mellrák korai felismerésének fontosságát hirdető rendezvényre látogatott el.

Sabrina Barlett

Claudia Jessie

A most 32 éves színésznő, aki a Bridgertonban Eloise-t alakítja, Londonban és Birminghamban nőtt fel, mindkét várost a szívébe zárta.

Claudia Jessie

Jonathan Bailey

A Bridgerton család legidősebb fiútestvérét, Anthonyt játszó Jonathan Bailey számára ez az alakítás hozta meg a világhírt. A 32 éves színész, aki a Bridgerton második évadában kiemelten fontos szerepet játszott, ezen a képen a párizsi divathétről jelentkezett be, és mutatta meg extravagáns viseletét, ami meglehetősen távol áll attól, amit a sorozatban láthatunk rajta.

Jonathan Bailey

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?