Kiderült, miért nem néz Johnny Depp egyszer sem Amber Heardre a bíróságon

2022. május 17.
„Ugye pontosan tudja, hogy Mr. Depp miért nem néz vissza önre?" – kérdezte Depp ügyvédje a színésznőtől a hétfői keresztkérdések során.

Amber Heard szóvivője az elmúlt hetek során több közleményt is kiadott arról, hogy miként viselkedik Johnny Depp az április óta tartó bírósági tárgyalásokon. A színésznő csapata úgy fogalmazott, hogy a per alatt Depp „még csak ránézni sem mer Ms. Heardre”. „Mr. Deppnek egyáltalán nincs bátorsága ránézni Ms. Heardre az eljárás során – ahogyan az angol tárgyaláson sem volt –, ehelyett inkább firkál és kuncog” – írták az egyik közleményben.

johnny-depp

Akik rendszeresen követik a tárgyalásokat, azoknak valószínűleg feltűnhetett már, hogy az 58 éves Johnny Depp valóban nem hajlandó ránézni a volt feleségére. Ám a viselkedésének oka – Depp csapata szerint – még véletlenül sem az, amit exfelesége próbál sugallani a közvélemény felé. Hogy tisztázzák a színész furcsa magatartását, a témát a tegnapi napon Depp ügyvédje is felhozta a tárgyaláson.

„Mr. Depp az egész tárgyalás alatt egyszer sem nézett önre, ugye?” – kérdezte Camille Vasquez, Johnny Depp egyik ügyvédje a színésznőtől a keresztkérdések során, amire Heard így válaszolt: „Nem vettem észre, hogy rám nézett volna.”

„Ön viszont sokszor ránézett, ugye?” – tette fel a kérdést Vasquez, mire Heard azt válaszolta az ügyvédnek: „Igen, így van.” Vasquez ezután így folytatta: „Pontosan tudja, hogy Mr. Depp miért nem néz vissza magára, ugye?” Erre a színésznő annyit felelt: „Tudom.”

„Megígérte önnek, hogy soha többé nem fogja látni a szemeit, igaz ez?” – kérdezte Vasquez, amire Heard azt mondta a bíróságnak: „Nem emlékszem, hogy ilyet mondott volna.” Depp ügyvédje ezután lejátszotta az elhidegült pár egyik utolsó találkozásának hangfelvételét, amelyen Heard könyörgött a színésznek, hogy ölelje meg, hogy elbúcsúzhasson tőle. Bár Heard annak idején távoltartási végzést kért a férje ellene, mégis a színésznő volt az, aki a találkozóra hívta Deppet egy San Franciscó-i szállodába 2016-ban. Erről az esetről Depp korábban azt vallotta, hogy abban a reményben ment el, hogy „hátha az exe majd visszavonja a róla szóló hazugságait”.

„Megtartotta ezt az ígéretét, nem igaz?” – kérdezte Vasquez, utalva arra, hogy Depp nem hajlandó ránézni Heardre, mire a nő így válaszolt: „Amennyire én tudom, nem tud rám nézni.”

„Nem fog önre nézni, igaz, Ms. Heard?” – kérdezte Vasquez, mire Heard azt válaszolta: „Nem tud.”

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!