Johnny Depp „már nyert” – állítja egy forrás a tárgyalásról

2022. április 29.
Bár a per még javában zajlik, a színészhez egyik közel álló forrás szerint Depp „már nyert”.

Javában zajlik Johnny Depp és Amber Heard jogi csatározása: eredetileg Depp perelte be rágalmazás miatt a volt feleségét – 50 millió dollár kártérítést követelve –, miután Heard a The Washington Post egyik cikkében azt állította, hogy családon belüli erőszak áldozata volt. Ezután indított Heard egy ellenpert az exférje ellen, 100 millió dollárt követelve. Depp két évvel ezelőtt már elveszített egy rágalmazási pert az Egyesült Királyságban. Akkor a The Sun bulvárlapot perelte be, amiért több cikkben is „feleségverőnek” bélyegezték.

johnny-depp-amber-heard

Az elmúlt héten a bíróságon számos intim részlet napvilágot látott a színész múltjával, magánéletével, vagy éppen szokásaival kapcsolatban, miután Depp mélyrehatóan beszélt például a gyerekkori traumáiról, elárulva azt is, hogy az anyja annak idején verbálisan és fizikailag is bántalmazta.

És bár a per még javában zajlik, a színészhez egyik közel álló forrás szerint Depp „már nyert”. Véleménye szerint ugyanis Johnny Depp számára már az is felér egy győzelemmel, hogy a per lehetőséget adott neki harcolni „az igazságért, a nevének tisztázásért és a családja tiszteletéért”. Az informátor így folytatta: „Vannak, akik megkérdőjelezik, hogy sikerülhet-e győznie, de valójában már győzött. Lehet, hogy könnyebb élete lenne, ha csendben maradt volna – de mi lett volna utána? Csak akkor tudja folytatni az életét, ha tudja, hogy hű maradt önmagához. Johnny értékrendszere az elvekről és az őszinteségről szól. Amikor az emberek nem értik, hogy miért indított jogi lépéseket, az azt tükrözi, hogy alapvetően nem értik vagy nem osztják Johnny értékeit.”

Feltételezhető, hogy a forrás a színész közeli barátja.

Amikor egyébként múlt héten megkérdezték a színésztől, miért akarta annyira ezt a második tárgyalást, Depp így válaszolt: „Felelősségemnek éreztem, hogy kiálljak, nemcsak magamért, hanem a gyerekeimért is. Szerettem volna megtisztítani a gyerekeimet ettől a szörnyűségtől, amit az apjukról kellett olvasniuk, és ami nem volt igaz.”

Deppnek két gyermeke van: lánya, Lily-Rose (22) és fia, Jack (20), mindkettőjüknek a színész expárja, Vanessa Paradis az édesanyja.

Több jogi szakértő is úgy nyilatkozott, hogy ha a tárgyalás nem Deppnek fog kedvezni, az komoly problémákat okozhat a karrierjében. A szakértők véleménye szerint ez a tárgyalás Depp utolsó lehetősége, hogy helyre állítsa a hírnevét.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!