Kicsoda Camille Vasquez, Johnny Depp pókerarcú ügyvédje?

2022. május 24.
Johnny Depp ügyvédje, Camille Vasquez akkor került a figyelem középpontjába, amikor higgadt nyugalommal és pókerarccal semmisítette meg Amber Heardöt keresztkérdéseivel. Nem csoda, hogy a közösségi oldalakon azonnal körbefutott az erről készített videó.

Az Orange megyei ügyvéd képviseli Johnny Deppet az 50 millió dolláros becsületsértési perben volt feleségével, Amber Hearddel szemben. Camille Vasquez azonban csak egyike a színész nyolctagú jogi csapatának, a Brown Rudnick nemzetközi ügyvédi irodánál dolgozik, akik ellátják Johnny Depp képviseletét. Életrajzából kiderül, hogy a Dél-Kalifornia Egyetemen diplomázott 2006-ban, majd a Southwestern Jogi Karán végzett 2010-ben, és az utolsó évben kiemelte a Best Lawyers jogi szaklap, mint azt a végzős diákot, akire oda kell figyelni. Milyen igazuk lett!

A 37 éves ügyvédre az egész világ felfigyelt, amikor Amber Heardöt megizzasztotta a vallomása utáni keresztkérdésekkel. A sajtó és a nyilvánosság persze egyből találgatni kezdte, vajon van-e valami a csinos ügyvéd és Johnny Depp között. 

A keresztkérdések egyik legfontosabb momentuma mindenképp az volt, amikor Hearddel kimondatta, hogy a 7 millió dollárból, amit fájdalomdíjként csikart ki Johnny Deppből a válás után, és amiről bíróság előtt eskü alatt vallotta, hogy a Los Angeles-i Gyermekkórháznak és az Amerikai Szabadságjogok Szövetségének adományozza, végül nem jutott jótékony célra. Amber Heard tehát hazudott a bíróságon, megszegve esküjét. Ez azért fontos, mert az amerikai bírósági gyakorlat szerint aki egyszer hazudott eskü alatt, arra úgy tekintenek, hogy máskor is hazudik.

Szembesítés

Ám nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor Vasquez bizonyította, hogy Heard korábban valótlanságot állított a bíróságon. A hírhedt, törött vodkásüveges esettel kapcsolatban Amber Heard nem sokkal korábban azt mondta, hogy 2015-ben, Ausztráliában Depp megerőszakolta az üveggel. Ugyanakkor kiderült, hogy valójában Heard vágott le egy darabot vele a színész ujjából. 

Vasquez parádés bírósági alakításáról videók keringenek a közösségi oldalakon, csak a TikTokon már több mint 900 millióan látták a #CamilleVasquez hashtaggel futó klipeket. Az internet népe pedig imádja az ügyvédet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lester Sam (@slholdings)

Ezek után várható volt, hogy elkezdenek spekulálni azon is, vajon gyengéd szálak szövődtek-e Johnny Depp és Camille Vasquez között, mióta együtt dolgoznak, hiszen vannak olyan felvételek, ahol összeölelkeznek. Amikor azonban megkérdezte egy újságíró a bíróságon kívül Vasquezt, van-e romantikus kapcsolat közte és a színész között, az ügyvéd csak nevetett. Egyébként sem Depp, sem Vasquez nem válaszol az ezzel kapcsolatos kérdésekre. Egy, a színészhez közel álló forrás jelentette csupán ki, hogy a szakmai kapcsolaton kívül nincs köztük más.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!