Inspirálódjunk Scarlett Johansson kifinomult stílusából!

2019. október 28.
Scarlett Johansson megjelenéséről ugyanazt mondhatjuk el, mint magáról a színésznőről: klasszikus szépség. Általában a kifinomult, letisztult darabokat kedveli, melyek hagyják kirajzolódni domborulatait, mégsem mutatják meg túlzottan formáit.

Színek tekintetében Scarlett hol egy markáns, mélyszínű ruhadarabot választ, hol átadja magát a  mozgalmas formák játékának vagy éppen egy alapszínt egy másik semleges színnel párosítva teszi egyszerűen nagyszerűvé a megjelenését.

Az első összeállításban Scarlett egy zárt, midi, fehér ruhát vegyít egy camel, letisztult vonalakkal és szerény elemekkel tűzdelt kabáttal. Ezt a kombinációt egy nude magassarkú koronázza meg, mely nyújtja az alakot és istenien formálja a lábat. Scarlett ruhatárának állandó szereplője a magassarkú, legyen szó nyitott szandálról, körömcipőről vagy bokacsizmáról.

Kabát Max&Co 218 550 Ft, Ruha Silk Fred 60 EUR, Cipő Soft Heels 390 EUR, Napszemüveg Oliver Peoples $128

A második összeállítás főszereplője egy tűzpiros, játékos fazonú, de szintén klasszikus vonalú ruha. A nyakkendőrésszel toldott ruhák nagyban megkönnyítik a kiegészítőkérdést, hiszen a mutatós és trükkös kialakításnak köszönhetően már nem sok ékszerre van szükségünk. Ezt maga Scarlett is jól szemlélteti, hiszen a ruhához csupán egy különleges, aranyozott gyűrűt visel és egyszerű pántos szandált. Persze a hétköznapi embernek szüksége van táskára is, ha elindul otthonról, így izgalmas pántrészes fekete retikült ajánlunk a szetthez.Piros ruha Sosandar £69.00, Fekete szandál Pretty Little Thing 39.20 EUR, Gyűrű Mirit Weinstock/Spark le monde 68 990 Ft, Retikül Zara 14 995 Ft

A harmadik összeállítás alapja szintén egy egyberuha, melyet dinamikus mintázata és klasszikus szabása tesz nőiessé. A nyakig gombos, galléros ruhák könnyen unalmassá válhatnak, ezért érdemes olyan verziót választani, amely engedi megmutatni a lábainkat!

Virágos ruha Ganni/InterMix 65 073 Ft, Fekete bokacsizma Reserved 14 995 Ft, Harisnya 50DEN Calzedonia 1995 Ft, Hajtű Zara 4595 Ft