Rebel Wilsonra alig lehet ráismerni a fogyása után

2021. június 01.
Éveken át ő volt Hollywood ügyeletes duci lánya, most viszont alig lehet ráismerni.

Rebel Wilson több mint százkilósan vált népszerűvé, és ahogy nemrég mesélte, volt, hogy a filmkészítők direkt fizettek is neki, hogy még véletlenül se fogyjon egy dekát se. A túlsúlya viszont az utóbbi években olyan méreteket öltött, hogy az már az egészségét is veszélyeztette, ezért Wilson még 2020 év elején úgy döntött, hogy egészséges életmódba kezd, és megpróbál megszabadulni a súlyfeleslegtől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Ahogy tavaly mi is írtunk róla, a fogyása már néhány hónap alatt nagyon látványos lett, de Wilson addig nem állt meg, amíg el nem érte a célját – míg le nem adott 75 kg-t. A célsúlyát tavaly novemberre érte el, azóta pedig a színésznő jobban érzi magát a bőrében, mint valaha, erről pedig rendszeresen posztol az Instagram-oldalára is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

A rendszeres testmozgás mellett az úgynevezett Mayr-diétnak köszöntheti a nagy fogyását, amit több mint 100 évvel ezelőtt egy osztrák orvos, dr. Franz Xaver Mayr dolgozott ki. A Mayr-módszer lényege, hogy mellőzni kell az olyan élelmiszereket, amik „mérgezik” az emésztőrendszert, így például a glutént és a tejtermékeket. De az is hozzátartozik a diétához, hogy minden falatot alaposan, legalább 40-50-szer meg kell rágni, mielőtt lenyeljük.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!