Ezzel az egyszerű gyakorlattal fogyott 35 kg-ot Rebel Wilson

2022. január 19.
Az ausztrál színésznő elárulta, hogyan sikerült leadnia a jelentős súlyt, miután úgy döntött, a tavalyi az egészség éve lesz számára.

Egy pofonegyszerű, mindenki számára elérhető és természetes mozgásformával szabadult meg 35 kilótól Rebel Wilson. A 41 éves színésznő elhatározta, hogy a tavalyi az egészség éve lesz számára, hogy átalakítsa életét, így saját magát is. Kemény elhatározással és elszántsággal vágott bele az életmódváltásba. Az eredmény pedig mindenki mindenki számára nyilvánvaló. 

Rebel Wilson igyekszik kiélvezni új élete minden pillanatát, ugyanakkor nem akarja titokban tartani, hogyan sikerült megszabadulnia a pluszsúlytól. A színésznő azt is elárulta, hogy orvosi tanácsra váltott életmódot és kezdett egészségesen élni, a gyaloglást is orvosi rendelvényre kezdte, ami a legjobb módszernek bizonyult a fogyáshoz. „Az orvos azt mondta nekem: Rebel, ha meg akar szabadulni a nemkívánatos testzsírtól, egyszerűen gyalogoljon – mondta Wilson. – Nem kell, hogy túl intenzív legyen, még az sem kell, hogy hegyre fel menjen. Csak közepes erősségű séta, minden nap egy óra. Ha ezt meg tudja tenni saját magáért, a testéért, ez lesz a leghatásosabb.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Bár változtatni és változni sosem késő, Rebel Wilson ma már azt kívánja, bárcsak harmincéves korában eljött volna ez a pillanat – ahelyett, hogy negyvenéves koráig várt. „Most már tudom, hogy meg tudom csinálni. Néha szomorú vagyok, hogy nem próbáltam meg hamarabb” – mondta Wilson. 

„Mindenki tud gyalogolni, több vizet inni és tenni egy kicsit magáért. Az a fontos, hogy legyen folyamatosság és az élet javulni fog. Sosem késő” – nyomatékosította a lényeget a szőke színésznő. 

Rebel Wilson egy ausztrál egészségkezelésen vágott bele az egészségesebb életmódba, ahol „a méregtelenítés volt a cél mindenféle őrült módon” – mondta a színésznő. Attól kezdve azonban Wilson megtanulta, hogy sokkal többet ér az észszerű, átgondolt életforma sok gyaloglással. Wilson stresszevéssel és túlevéssel küzdött, a stresszesebb időszakokban gyakran falta a gyorséttermi ételeket, finomított szénhidrátokat. Ezt is radikálisan átalakította étrendjében az egészsége érdekében. „Tudom, hogy amikor a stresszevéssel küzdöttem, nem volt egészséges. Akkor is tudtam a lelkem mélyén” – írta közösségi oldalán egy korábbi posztja mellé. Átesett a ló túloldalára is, a kényszeres edzéssel próbálta kompenzálni a túlevést, hogy fogyjon. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Azóta azonban már megmutatta, hogy milyen jól sikerült az életmódváltása. Rebel Wilson újévi arany ruhájában is lenyűgözően festett, ahogy az úszómedence mellett készült képeken is. „Rebel fejlődik” – írta az újévi fogadalomnak is beillő poszt mellé, mellyel azt sugallja, hogy nemcsak a tavalyi, de az idei is az egészség éve lesz számára.

Forrás: Mirror Fotó: Instagram

Olvass tovább!