Jennifer Lopez 16 éves mostohalányával vásárolgatott

2022. augusztus 16.
Violet a legidősebb Ben Affleck és Jennifer Garner három közös gyermeke közül. Közösen készülődtek Jennifer Lopezzel Ben Affleck ötvenedik születésnapjának megünneplésére New Yorkban.

Nincs feszültség Jennifer Garnerrel közös gyerekei és Ben Affleck régi-új szerelme, most már felesége között. Együtt készültek arra is, hogy megünnepeljék a színész ötvenedik születésnapját. Jennifer Lopezt most Ben Affleck legidősebb gyermekével, a 16 éves Violettel fotózták le New Yorkban. Az 53 éves énekesnőt és Violetet testőrök vették körül, amikor kiléptek egy épületből, a tinédzser és Lopez kényelmes, laza ruhába öltözött.

Az énekesnő egy bő fehér blúzt viselt a farmer rövidnadrág fölött, amit egy Gucci táskával egészített ki. Violet egy Appalachian pólót, színes platformszandált és okkersárga farmert húzott. 

jennifer-lopez-violet-affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck a színész születésnapjára visszatért az Egyesült Államokba, miután tulajdonképpen körbeutazták a Földet az esküvőjük után. Párizsban voltak nászúton, majd Jennifer Lopez Olaszországban adott jótékonysági koncertet a UNICEF rendezvényén az ukrán menekültek megsegítésére, majd Caprira mentek nyaralni egy kicsit. 

Ben Affleck születésnapján biztosan ott volt három gyermeke, a 16 éves Violet – akivel most Jennifer Lopez vásárolgatni indult –, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel is. Azt nem tudni, vajon J.Lo Marc Anthonyval közös ikrei, a 14 éves Emme és Max is részt vettek-e a szülinapi bulin.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!