Jennifer Lopez premierruhája nem sokat bíz a képzelőerőre

2022. június 13.
A Netflixen bemutatott dokumentumfilmjének bemutatójára vett fel olyan estélyit Jennifer Lopez, mellyel megmutatta, hogy a pucérruha még egyáltalán nem a múlté. A fekete és áttetsző foltokból álló ruha tény, hogy remekül kiemeli az idomokat, ám szolidnak cseppet sem mondható.

New Yorkban, a Tribeca Filmfesztiválon mutatták be a Netflix új, Halftime című dokumentumfilmjét, mely Jennifer Lopezről szól. Az 52 éves énekesnő olyan estélyit választott az alkalomra, ami jól kiemeli legendás domborulatait. A fekete és áttetsző foltokból álló estélyi láttatni engedi Jennifer Lopez szinte teljes mellkasát, illetve oldalról a lábait és a fenekét. Az énekes-színésznő a szettet babarózsaszín rúzzsal és füstös szemekkel koronázta meg. De nem hagyta otthon a hatalmas eljegyzési gyémántgyűrűt sem, melyet Ben Afflecktől kapott. 

jennifer-lopez-filmbemutato-ruha

Jennifer Lopez közösségi oldalán is megosztotta, milyen ruhában ment a filmbemutatóra, fotójára több ezer komment érkezett, kivétel nélkül lelkesítő és dicsérő szavakat kapott. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A Halftime Jennifer Lopez magánéletéről szól, a rajongók többek között megtudhatják, milyen a kapcsolata 14 éves ikreivel, Mexszel és Emme-mel.  A cím – melynek jelentése félidő – egyszerre főhajtás azelőtt, hogy Lopez is elérte a középkorúságot, de a 2020-as Super Bowl félidei show-jára is utal, ahol Shakirával együtt lépett fel. Ezzel kapcsolatban a dokumentumfilmben egyértelműen azt hangsúlyozza Lopez, hogy a lehető legnagyobb hiba volt belemenni.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!