Palvin Barbi káprázatos ruhában vonult a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén

2022. szeptember 02.
A hírességek megérkeztek Velencébe, mi pedig mutatjuk is, melyek voltak eddig a kedvenc szettjeink a vörös szőnyegről!

Augusztus 31-én kezdetét vette a 79. velencei filmfesztivál, ami azt jelenti, hogy a legnagyobb hollywoodi sztárok mind elözönlötték az olasz várost. Az idei fesztiválon olyan régóta várt filmek kerülnek bemutatásra, mint a Nincs baj, drágám Florence Pugh, Harry Styles és Gemma Chan főszereplésével és Olivia Wilde rendezésében; valamint Marilyn Monroe életrajzi filmje, a Blonde, amelyben Ana de Armas alakítja a hollywoodi ikont. Ezen kívül mutatnak be új filmeket Timothée Chalamet, Penelope Cruz, Adam Driver, Cate Blanchett és Vanessa Kirby főszereplésével is. A zsűri elnöke idén az Oscar-díjas Julianne Moore lesz.

A hírességek tehát már megérkeztek Velencébe, mi pedig mutatjuk is, melyek voltak eddig a kedvenc szettjeink a vörös szőnyegről!

Palvin Barbi

palvin-barbi-barbara

A legismertebb magyar modell, Palvin Barbara is tiszteletét tette az első napon a White Noise című film premierjén, és egy nagyon különleges, flitteres Armani Privé ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. Barbi hosszú ideje az Armani Beauty arca, a márka pedig az esemény hivatalos szponzora, így a modell minden évben a meghívottak listáján szerepel.

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page ugyancsak az Armani egyik nagykövete. Az első napot követő vacsorán a színészt Palvin Barbival is lencsevégre kapták. Page egy Armani szmokingot és csokornyakkendőt viselt.

Sydney Sweeney

Sydney-Sweeney

Az Eufória színésznője egy Tory Burch szettben érkezett Velencébe.

Julianne Moore

Julianne-Moore

Julianne Moore egy csillogó Valentino ruhát viselt a fesztivál hivatalos megnyitóján, valamint a White Noise című film premierjén.

 Adam Driver

Adam-Driver

A White Noise című film főszereplője, Adam Driver egy klasszikus Burberry szmokingban, fekete nyakkendővel jelent meg a premieren.

 Tessa Thompson

 Tessa-Thompson

Tessa Thompson a Bardo, egy maroknyi igazság hamis krónikája című film vetítésén vett részt ebben az egyedi Elie Saab ruhában.

Cate Blanchett

Cate-Blanchett

Cate Blanchett a Tar premierjére egy Daniel Roseberry által készített, fekete bársony Schiaparelli Haute Couture ruhában érkezett.

Catherine-Deneuve

A legendás francia színésznő, Catherine Deneuve egy tűzpiros Saint Laurent hosszú ujjú ruhában érkezett a filmfesztivál nyitóünnepségére. A megjelenését ezüstszínű cipővel, egy hozzáillő ezüstszínű táskával, valamint Cartier ékszerekkel egészítette ki.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!