Nézd meg, hogy hasonlít Robin Williamsre a felnőtt fia, Zak

2022. szeptember 03.
Robin Williams legidősebb fia, Zachary egyre jobban hasonlít az apjára.

Robin Williams 2014-ben vetett véget az életének, milliók gyászolták, s hiánya azóta is érezhető. A nagy nevettető, aki komoly depresszióval küzdött, három gyermeket hagyott apa nélkül: a legidősebb Zak, őt követte Zelda, majd a legkisebb, Cody Williams.

Nézd meg, hogy hasonlít Robin Williamsre felnőtt fia, Zak

Robin Williams legnagyobb fiával, Zacharyval

A gyászból merített ötletet vállalkozásához

Zachary, aki ma Zak Williams néven ismert, 1983-ban született, vagyis jövőre ünnepli negyvenedik születésnapját. Húszas éveiben őt is vonzotta a színészet, láthattuk néhány filmben és sorozatban, illetve dokumentumfilmekben is szerepelt. Ma már nem érdekli a reflektorfény, saját vállalkozását vezeti, szorongással küzdőknek kínál olyan „természetes” cukorkát, ami enyhíti a belső feszültséget. Cégét édesapja tragikus halála után alapította.

Zak nagyon nehezen dolgozta fel apja elvesztését, úgy érezte, hogy egyedül nem képes megbirkózni a fájdalommal. Orvosi segítséget kért és gyógyszereket szedett, majd orvosi kannabisszal próbálta enyhíteni lelki gondjait. Egy idő után úgy érezte, jobb lenne egészségesebb megoldást keresnie, amit gyógyulása után sorstársainak is elérhetővé tett.

Ő is kétszeres apuka

Zaknek ma már két csodás gyermeke van és boldog házasságban él feleségével. Olivia 2019-ben hozta világra kisfiukat, Mickey-t, majd 2021-ben Zolával bővült a családjuk. A büszke apuka így írt közösségi oldalán második gyermeke érkezését követően: „Bemutatom nektek családunk legújabb tagját, Zola June Williamst! Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkezett, remekül érezzük magunkat egymás társaságában. Olivia és én a fellegekben járunk, elképesztően boldogok vagyunk, hogy Zola minket választott.” 

A büszke anyuka sem rejtette véka alá az érzéseit: „Wow, hihetetlen, hogy már két hét eltelt Zola születése óta! Mickeynél jobb nagytestvért álmodni sem lehetne, mi pedig Zakkel nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hogy együtt nevelhetünk fel két ilyen csodálatos gyermeket.” 

Nézd meg, hogy hasonlít Robin Williamsre felnőtt fia, Zak

Olivia June és Zak Williams

A családi nehézségeket is felvállalta

Zak is tisztában van vele, hogy nem lenne őszinte, ha csak a boldogságról, büszkeségről és a szívében dédelgetett háláról szólnának a posztjaik, ezért felvállalta azt is, hogy édesapjához hasonlóan neki is meg kellett küzdenie a démonaival. A depresszió mellett az alkohollal és a drogokkal is meggyűlt a baja, problémáival azonban szembenézett és tudatosan dolgozott szakemberek segítségével azon, hogy lelki terheitől megszabadulhasson. Erről az érzékeny témáról azt mondta, hogy gyermekei születése óta békében él a világgal és mindent megtett azért, hogy véget vessen ennek a generáción átívelő családi nehézségnek, bízva abban, hogy gyermekeinek sosem kell hasonló gondokkal küzdenie.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?