Ő lehet Leonardo DiCaprio új (22 éves) barátnője

2022. szeptember 06.
A 22 éves ukrán modellt, Maria Beregovát még júliusban fotózták le Leonardo DiCaprióval Saint Tropez utcáin, a színész szakításának híre után pedig rajtakapták, amint dögös fehérneműket vásárol magának. Véletlen? Ki tudja!

Leonardo DiCaprio alig néhány napja szakított volt barátnőjével, Camila Morronéval, de állítólag máris új szerelme van: ezúttal a 22 éves ukrán modellel, Maria Beregovával hozták hírbe, akivel még idén júliusban látták együtt Saint Tropez-ban egy partin. Bár a hírt nem erősítették meg az érintettek, annyi biztos, hogy Beregova minden szempontból illik DiCaprio randizási mintázatába.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Beregova✨ (@maria.beregova)

 

Beregovát néhány napja, pénteken kapták lencsevégre Londonban, ahogy szexi fehérneműt vásárol magának, alig néhány nappal azután, hogy DiCaprio szakítása kibukott — számolt be róla a Daily Mail. A modell laza, szaggatott farmert és egy falatnyi, alakját megmutató Chanel topot viselt, szettjét látványos nyaklánccal és egy izgalmas, szögletes napszemüveggel egészítette ki. A szemfüles lesifotósok képeinek tanúsága szerint a La Perla olasz luxusmárkától vásárolt fehérneműket, láthatóan elég jókedvűen.

leonardo-dicaprio-galapagos-kornyezetvedelem

A 22 éves szupermodell talán az új, de az eddigiek alapján nem az utolsó barátnője lehet DiCapriónak. A színész különös, meglehetősen problémás „randizási preferenciáiról” nemrégiben mi is írtunk – egy pszichológus segítségével próbáltuk megérteni, miért csak 25 év alatti lányokkal hajlandó együtt lenni a híres színész.

A kérdés annyira foglalkoztatja a világot, hogy egy Reddit-felhasználó még alapos infografikát is készített a témában, érdemes átböngészni:

lenoardo-dicaprio-25-eves-baratno

Forrás: Daily Mail  Fotó: Getty Images

Olvass tovább!