Gwyneth Paltrow ritka fotót posztolt a kamasz fiáról és lányáról – Szerinted kire hasonlítanak?

2022. szeptember 07.
Telik az idő, Gwyneth Paltrow és Chris Martin közös gyerekei már kész felnőttek.

Gwyneth Paltrow általában féltve őrzi a saját és a gyerekei magánéletét, ám a minap kivételt tett, és megosztott egy közös képet a két gyerekével: a 18 éves Apple-lel és a 16 éves Moses-szel. (A galériában a hatodik kép.)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés

„2022 nyara, mindent megadtál kíméletlenül. Elragadtatás, kaland, változás, öröm és szívfájdalom. Köszönöm az emlékeztetőket, kapcsolatokat és elmélyüléseket” – írta a poszt mellé.

A rajongókat sokkolta a szülők és a gyerekeik közötti kísérteties hasonlóság: Apple kiköpött édesanyja, míg a ritkán látott Moses az apjára hasonlít nagyon.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow és Chris Martin 2003-ban házasodtak össze, és a boldogító igen kimondása után mindössze öt hónappal született meg a kislányuk, Apple. A második gyerek, Moses egy évvel később érkezett. A sztárpár 11 év után, 2014-ben jelentette be a szakítását. „Arra a következtetésre jutottunk, hogy bár nagyon szeretjük egymást, külön utakon folytatjuk. De így is egy család vagyunk és mindig is egy család leszünk, és sok szempontból közelebb állunk egymáshoz, mint valaha” – írták akkor közleményükben. Hivatalosan 2016 júliusában írták alá a válási papírokat.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!