Ez volt az egyetlen alkalom, amikor Jennifer Aniston és Angelina Jolie beszéltek egymással

2022. július 06.
Bár jelenleg a két színésznő érthető okokból nincs jóban, évekkel ezelőtt viszont előfordult, hogy beszélgettek egymással.

Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolatát az utóbbi években rengeteg találgatás és pletyka övezte. Az egykori sztárpár öt év házasság után 2005-ben vált el egymástól, ami után Brad Pitt Angelina Jolie mellett, Aniston pedig Justin Theroux oldalán találta meg a boldogságot. Legalábbis egy ideig. Végül mindkettejük új kapcsolata zátonyra futott, a világ pedig teljesen ledöbbent, amikor három évvel ezelőtt Pitt meglepetésszerűen megjelent Aniston 50. születésnapi partiján. Az egykori álompárról azonnal elindultak a pletykák, mindenki azt találgatta, vajon annyi év után újra egymásra találtak-e. Hogy csillapítsák a kedélyeket, az elmúlt években a két színész többször is elmondta, hogy nincsen köztük romantikus kapcsolat, de igenis jó barátok lettek, miután Pitt állítólag bocsánatot kért exnejétől.

Ezek után talán nem meglepő, hogy a rajongók rendszeresen azt is találgatják, vajon milyen kapcsolat lehet Angelina Jolie és Jennifer Aniston között. Mindketten Hollywood legismertebb színésznőinek számítanak, akik rendszeresen vesznek részt ugyanazokon a díjátadókon és rendezvényeken. Nos, a rajongók ezen a héten végre választ kaphattak a kérdésükre: bár jelenleg a két színésznő érthető okokból nincs jóban, évekkel ezelőtt viszont előfordult, hogy beszélgettek egymással.

Maga Jennifer Aniston árulta el a Vanity Fairnek nyilatkozva, hogy az egyetlen és utolsó alkalom, amikor Angelina Jolie-val beszélt, 2004-ben volt – még Pitt és Jolie viszonyának kirobbanása előtt, éppen akkor, amikor a Jóbarátok utolsó évadát forgatták. A két színésznő egy parkolóban futott össze,  ott ahol a Jóbarátokat forgatták, néhány nappal azelőtt, hogy Pitt és Jolie elkezdtek együtt dolgozni a Mr. és Mrs. Smith című filmben.

„Megálltam és bemutatkoztam, majd ezt mondtam neki: Brad nagyon izgatott, hogy veled dolgozhat. Remélem, nagyon jól fogjátok érezni magatokat” – emlékezett vissza Aniston.

Valószínűleg akkor még Jennifer Aniston sem gondolta, hogy Jolie és Pitt végül ennyire jól fogja magát érezni együtt…

Forrás: marieclaire.com.au Fotó: Getty Images

Olvass tovább!