Különös tanácsot adott Leonardo DiCaprio Timothée Chalamet-nak

2022. szeptember 16.
A fiatal sztár a British Vogue-nak adott interjújában árulta el, milyen tanácsot kapott a mostanában leginkább párkapcsolati botrányairól híres DiCapriótól.

A Szólíts a neveden!, a Csodálatos fiú és a Dűne sztárja még mindig csak 26 éves, szóval nem csoda, ha a hollywoodi öreg rókák úgy érzik, el kell látniuk Timothée Chalamet-t néhány hasznos tanáccsal. A fiatal színész a British Vogue-nak adott interjújában árulta el, hogy még Leonardo DiCaprio is megdobta őt egy jó tippel, amit valószínűleg minden kezdő sztárnak érdemes lehet megfontolnia.

leonardo-dicaprio-timothee-chalamet-tanacs-drogok-szuperhos

Chalamet és DiCaprio Adam McKay 2021-es szatírájában, a Ne nézz fel!-ben (Don’t Look Up) játszottak együtt, Leonardo DiCaprio pedig ezt a mannát dobta le Chalamet-nak a közös munka alkalmával: „Kerüld a kemény drogokat és a szuperhősfilmeket!”

DiCaprio tényleg híresen válogatós szerepeivel – karrierje során valóban nem vállalt egyetlen szuperhősfilmet sem. (Bár A visszatérőben emberfeletti képességekkel küzdő férfit formált meg, az Eredetben pedig a misztikus világokba is belekóstolt.) A Titanic sztárjának droghasználati szokásairól biztosat ugyan nem lehet tudni, de az is tény, hogy a színész korábban többször is hangoztatta már, hogy nem szokott drogozni, szóval úgy tűnik, ebben a kérdésben is hiteles lehet. Reméljük, randizási tippeket azért nem osztogatott Timothée Chalamet-nak.

Az idén nyáron Budapesten grasszáló Chalamet-t egyébként a közeljövőben a Willy Wonka előzménytörténetét bemutató Wonkában és a Denis Villeneuve által jegyzett Dűne második részében is láthatjuk majd.

Forrás: Variety Fotó: Getty Images

Olvass tovább!