Leonardo DiCaprio megtörte a hagyományt: egy 27 éves, világhírű modellel randizgat titokban

2022. szeptember 07.
Mindenki megnyugodhat, kiderült, hogy Leonardo DiCaprio 25 évnél idősebb nővel is hajlandó randizni.

Internetes berkekben már egy ideje pletykálták, hogy a Camila Morrone-nal történt szakítása után Leonardo DiCaprio a világhírű modellel, Gigi Hadiddal kezdett találkozgatni, ám egészen eddig a nemzetközi média nem igazán csapott le a hírre. (Szinte kizárólag az internet legmenőbb és legfelkapottabb pletykaoldalának számító DeuxMoi adott rendszeresen hírt a két sztár nagyjából július óta tartó viszonyáról.)

leonardo_dicaprio-gigi-hadid

Most viszont úgy néz ki, a színész és a modell nem tudta tovább titkolni a kapcsolatát. Az In Touch Weekly beszámolója szerint Leo és Gigi több éve ismerik már egymást, és nyilvánvaló, hogy nagyon vonzódnak a másikhoz. Nem is volt hát kérdés, hogy a szakítás után DiCaprio Zayn Malik exénél keressen vigaszt. Bár a 47 éves színész és a 27 éves modell szinte azonnal Hollywood leghíresebb sztárpárjává válnának, ha járni kezdenének, a lap informátorai szerint jelenleg egyikük sem vágyik komoly kapcsolatra. Néhányszor összejöttek a nyáron, de nem akarják túlgondolni a dolgot.

Hasonló információkat szellőztetett meg a Daily Mail is, azzal a különbséggel, hogy az újság értesülése szerint DiCaprio igenis kapcsolatra vágyna Hadiddal, neki azonban a férfi a gyereknevelés mellett nem fér bele az életébe.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!