DiCapriót azzal cukkolták az Emmy-gálán, hogy a 26 éves Zendaya már túl öreg hozzá

2022. szeptember 13.
Az Oscar-díjas színész rendszeresen nagyon fiatal színésznőkkel jön össze, ez pedig nemcsak a mémgyártókat, hanem a díjátadó műsorvezetőjét, Kenan Thompson amerikai színész-komikust is megihlette.

Leonardo DiCaprio nem oszt meg sokat a magánéletéről a nyilvánossággal, azt azonban tudni lehet róla, hogy mindig nagyon fiatal nőkkel randizgat. Exbarátnője, Camila Morrone, például csak 19 éves volt, amikor randizgatni kezdett a színésszel, és nem sokkal azután szakítottak, hogy a színésznő betöltötte 25. életévét.

leonardo-dicaprio-zendaya-emmy

DiCaprio szerelmi élete már rengeteg mémet és viccet ihletett, most pedig Kenan Thompson, az Emmy-gála műsorvezetője is belőle inspirálódott nyitóbeszédében. A komikus azt mondta, hogy Zendaya – aki ismét Emmy-díjat nyert az Eufória főszerepéért – már túl öreg ahhoz, hogy bejöjjön a színésznek. „Zendaya a múlt héten töltötte be 26. életévét, boldog születésnapot! A 26 egy furcsa kor Hollywoodban. Úgy értem, elég fiatal vagy ahhoz, hogy egy középiskolás diákot alakíts, de túl öreg vagy ahhoz, hogy Leonardo DiCaprióval randevúzz” – viccelődött a Thompson.

A színész magánélete nem először ad témát a díjátadóknak: 2020-ban Ricky Gervais viccelődött azzal a Golden Globe-gálán, hogy DiCaprio elment a majdnem háromórás Volt egyszer egy… Hollywood premierjére, és mire vége lett, a barátnője túl öreg lett hozzá.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!