Harry és Meghan viaszszobra újra egyesült a királyi családdal

2022. május 28.
A londoni Madame Tussauds-ban akkor választották el Harryt és Meghant a királyi család többi tagjától, amikor Sussex hercegi párja úgy döntött, hogy függetlenedik és Amerikába költözik. Most II. Erzsébet királynő uralkodásának platinajubileumára ismét visszaköltözhetnek Vilmos, Katalin, Károly, Kamilla és Erzsébet királynő mellé.

Két évvel ezelőtt, amikor Sussex hercegi párja Kaliforniába költözött, a híres viaszmúzeum eltávolította Harry és Meghan szobrát a királyi család többi tagjától. Most ismét egyesülhetnek a családdal, ám csupán egy hétre: amíg a II. Erzsébet uralkodásának 70. évfordulójára szervezett ünnepségsorozat tart, addig marad csak Vilmosék mellett Harry és Meghan is.

harry-meghan-madame-tussauds

„Úgy éreztük, az a helyes, ha a családdal együtt ünnepelheti a királynő trónra kerülésének évfordulóját Harry és Meghan viaszfigurája is – mondta Tim Waters, a Madame Tussauds igazgatója. – A brit királyi család tagjai 1809 óta ülnek modellt a művészeinknek, hogy a viaszszobrok elkészülhessenek. Büszkék vagyunk, hogy ez a 20. században is folytatódott, és megünnepelhetjük őfelsége életének újabb mérföldkövét.”

harry-meghan-madame-tussauds

A platinajubileum alkalmából az egész brit királyi család estélyi ruhába és szmokingba öltözik. Meghan Markle viaszszobra egy vörös, köpenyes Safiyaa estélyit kap, amit a londoni Royal Albert Hallban tartott eljegyzésén viselt, Kate Middleton egyik kedvenc tervezőjének, Jenny Packhamnek a tervezését viseli, mely már kétszer is volt rajta. II. Erzsébet viaszmása a 23. a Madame Tussaudsban eddig róla készült 24 szoborból. A királynő egy fehér és ezüst csipkés ruhát visel, ami a gyémántjubileumán készült hivatalos fotókon volt rajta 2012-ben.

Forrás: ET! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!