Michelle Pfeiffer és Snoop Dogg is megrendülve búcsúszik Cooliótól

2022. szeptember 29.
Az egész sztárvilágot megrendítette a rapper, Coolio halálának híre: Michelle Pfeiffer, Snoop Dogg és Kenan Thompson is kifejezte fájdalmát.

Szeptember 28-án, szerdán alig 59 éves korában elhunyt Coolio, a leginkább Gangsta’s Paradise című slágeréről ismert Grammy-díjas rapper. Az Artis Leon Ivey Jr. néven született előadó halálát menedzsere is megerősítette, a halál oka azonban egyelőre még nem tisztázott.

coolio-rapper-halal-gyasz-michelle-pfeiffer-snoop-dogg

A megrendítő hír hallatán több híresség is kifejezte már fájdalmát: Michelle Pfeiffer például, aki a Gangsta’s Paradise klipjében (és a Veszélyes kölykök című filmben, amihez a dalt felhasználták) szerepelt, elsők között emlékezett meg a rapperről: „Mély fájdalommal értesültem a tehetséges művész, Coolio haláláról. Túl kevés idő jutott neki.” A szöveg mellé a színésznő az ominózus videóklipet is megosztotta, amiről azt írta, valószínűleg a dal is hozzájárult a Veszélyes kölykök sikeréhez.

Kollégája, Snoop Dogg is megemlékezett a rapperről, aki egy közös fotóval és a „R.I.P. Coolio” szavakkal búcsúzott, ahogyan a komikus Weird Al Yankovic is, aki a Gangsta’s Paradise híres paródiáját, az Amish Paradise című dalt írta. Kenan Thompson, a Nickelodeon Kenan & Kel című sorozatának egyik főszereplőjét is sokkolta Coolio halálhíre – ő Instagram Story-ban emlékezett az előadóművészre.

Sok más kolléga, például Ice Cube és Killer Mike is megemlékezett Coolióról, a lista pedig valószínűleg tovább nő majd.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!